Αποχώρηση Στέφανου Γατσούλη και Γιάννη Τζέλη απο το Δημοτικό συμβούλιο

0

Αναλυτικά τι δήλωσαν πριν την αποχώρηση:

Ο Στέφανος Γατσούλης ζήτησε να παρθεί μια απόφαση για την κατάσταση που δημιουργήθηκε με τις γυναίκες στην οδό ΣΚΡΑ αλλά και για το προσωπικό του θέμα με τις τηλεφωνικές απειλές που έχει δεχθεί , ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αντωνόπουλος Ελευθέριος ανέφερε πως αυτό δεν γίνεται διότι αυτό το συμβούλιο είναι ειδική συνεδρίαση και ότι μπορεί να αποστείλει το θέμα με email για το επόμενο, έπειτα απο αυτή την απάντηση ο Στέφανος Γατσόυλης δήλωσε ”οταν το φέρετε προς ψήφιση θα παραμένουμε και θα ερχόμαστε στο Δημοτικό συμβούλιο” και έπειτα αποχώρησε.

Ο Γιάννης Τζέλης δήλωσε:

θεωρώ πως πρέπει να ζητηθεί παραίτηση του Δημοτικού συμβούλου που προέβει στην καταδικαστέα πράξη και θεωρεί ότι πρέπει ο Κύριος Δήμαρχος και η Κυρία Αντιδήμαρχος που είχαν την ευθύνη διεξαγωγής της εκδήλωσης να την καταδικάσουν, η επίθεση έγινε, συνιστά έμφυλη βία. Στο πλαίσιο αυτό και δεδομένο ότι υπάρχει ζήτημα Δημοκρατίας, φίμωση της φωνής των γυναικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα αποχωρήσω απο την συνεδρίαση.

Προηγούμενο άρθροΑποχώρησε ο Γιάννης Βούρος απο το Δημοτικό συμβούλιο
Επόμενο άρθροΗ ανακοίνωση του Γιάννη Βούρου μετά την αποχώρηση του απο το Δημοτικό συμβούλιο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.