Λαϊκή Συσπείρωση: Για την ανεμπόδιστη διέλευση των κατοίκων κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων

0

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΛΣ:

Η  Δανάη Γκούμα, Δημοτική Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στις 29/11/2023 είχε καταθέσει ερώτηση (ΑΡ. ΠΡΩΤ. 29059/29-11-2023)  αναφορικά με την διασφάλιση της ανεμπόδιστη διέλευση των κατοίκων κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.

Η ερώτηση είχε μείνει αναπάντητη, και κατατέθηκε εκ νέου, καθώς οι κάτοικοι που διαμένουν προς την Πατριάρχου Κωνσταντίνου συνεχίζουν να στερούνται ασφαλούς και ελεύθερης πρόσβασης στα σπίτια τους.

Η αρχική ερώτηση (29/11/2023) που υποβλήθηκε εκ νέου στις 27/3/2024:

Κύριε Δήμαρχε

Μετά από επαναλαμβανόμενες καταγγελίες κατοίκων και δική μας παρατήρηση, τις ημέρες ημέρα διεξαγωγής αγώνα στο γήπεδο ΟΠΑΠ-ΑΡΕΝΑ, όπως έγινε και στις 21/11/23, εμποδίζεται η διέλευση πεζών, συμπεριλαμβανομένων των κατοίκων της περιοχής, από τον δημόσιο ελεύθερο χώρο – υπέργειο πεζόδρομο της Πατριάρχου Κωνσταντίνου καθώς υπάρχουν κιγκλιδώματα και υπάλληλοι ιδιωτικής εταιρείας security που απαγορεύουν τη διέλευση ισχυριζόμενοι απόφαση της ΕΠΟ προφορικά.

Υπενθυμίζουμε ότι το θέμα το θέσαμε και στο Δημοτικό συμβούλιο της 8/11 και δεν απαντήθηκε.

Παρακαλείστε να μας ενημερώσετε εγγράφως:

Με βάση ποια απόφαση και ποια αρμοδιότητα απαγορεύεται η διέλευση πεζών ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια;
Με βάση ποια απόφαση και ποια αρμοδιότητα ζητούνται εισιτήρια για τη διέλευση πεζών ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια;
Ποια μέτρα θα πάρει ο Δήμος για να μπορούν να διέρχονται oι κάτοικοι ώστε να φτάσουν στο σπίτι τους με ασφάλεια;
Ποια μέτρα θα πάρει ο Δήμος για να διαμορφωθεί κατάλληλος και ασφαλής χώρος ανεμπόδιστης διέλευσης πεζών;
Για τη Λαϊκή Συσπείρωση

Δανάη Γκούμα

Δημοτική Σύμβουλος

Προηγούμενο άρθροΣύριζα ΝΦ/ΝΧ: Τα σχολεία μας και οι προαύλιοι χώροι τους, ανήκουν μόνο στους μαθητές
Επόμενο άρθροΟ λόγος του Γ. Τομπούλογλου στην εθνική εορτή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.