Παραδοσιακοί χοροί έξω απο το γήπεδο της ΑΕΚ

0

Πολύ όμορφες εικόνες υπήρξαν το πρωί του Σαββάτου (10/2) στην πλατεία του Αετού στην «OPAP Arena».

Στο γήπεδο της ΑΕΚ διοργανώθηκε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο πλαίσιο της ονοματοδοσίας της θύρας 47.

Η «47» θα λέγεται πλέον «ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ» και στην πλατεία υπήρξε πλήθος κόσμου. Οι παραδοσιακοί χοροί έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο σε ένα όμορφο πρωινό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε κι ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής μπάσκετ, Δημήτρης Ιτούδης.

Στην «OPAP Arena» βρέθηκε κι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος, όπως συνηθίζει τα Σάββατα, επισκέφθηκε το γήπεδο για να επιθεωρήσει τα Μουσεία. Να θυμίσουμε ότι αυτό της ΑΕΚ είναι υπό κατασκευή.

Προηγούμενο άρθροΔήμος ΝΦ/ΝΧ: Παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες το φαινόμενο να πετούν κάδους απορριμμάτων του Δήμου στο ποτάμι.
Επόμενο άρθροΜέτρα για την οπαδική βία: Τα σφιχτά χρονικά ορόσημα για τις ομάδες και τα γήπεδα μέχρι τον Απρίλιο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.