Επίσκεψη Αλληλεγγύης της Ένωσης Γονέων στην Πρεσβεία της Παλαιστίνης

0

Αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Γονέων αποτελούμενη από τους Αρετή Περιβόλα, πρόεδρο, Νίκο Σερετάκη, γενικό γραμματέα, Κατερίνα Παντελάρου και Γιάννη Τερζή, μέλη του ΔΣ  πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Πρεσβεία της Παλαιστίνης την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στο δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης
Εκεί τους υποδέχτηκε  ο  πρέσβης της Παλαιστίνης Γιουσέφ Ντορχόμ στον οποίο επιδόθηκαν ζωγραφιές που φιλοτέχνησαν παιδιά από τα σχολεία του Δήμου μας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Ένωσης.

Ο πρέσβης της Παλαιστίνης ευχαρίστησε για την αλληλεγγύη που επιδεικνύει ο ελληνικός λαός και ενημέρωσε για την ανθρωπιστική καταστροφή που έχει δημιουργήσει η συνεχιζόμενη Ισραηλινή επίθεση στη Γάζα, με πάνω από 28.000 νεκρούς μεταξύ των οποίων χιλιάδες παιδιά.

Ο λαός της Παλαιστίνης έχει δικαίωμα να απαλλαγεί από την κατοχή και να αποκτήσει το δικό του  ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος στα σύνορα του 1967.

Η αντιπροσωπεία της Ένωσης έκφρασε την υποστήριξή της στο δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης, υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια  ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των γονιών, και ενώνει τη φωνή της με το αίτημα να σταματήσει τώρα η σφαγή στη Γάζα καθώς και κάθε συμμετοχή, έμμεση ή άμεση, της χώρας μας

Προηγούμενο άρθροΠολιτών Πολιτεία: πρόσκληση για την κοπή παραδοσιακής Βασιλόπιτας
Επόμενο άρθροΈνωση Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων ΝΦ/ΝΧ: Τα σχολεία μας πάρκινγκ;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.