Δείτε το πρόγραμμα του τριήμερου αποκριάς

0

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημάρχου:

Το Τμήμα Παιδείας – Πολιτισμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας διοργανώνει τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων για τις Απόκριες και την Καθαρά Δευτέρα με μουσική, χορό, κέφι, χαρά, φαντασία και παραδοσιακά εδέσματα.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με προσφορές και χορηγίες λόγω του ότι ο Δήμος προς το παρόν στερείται προϋπολογισμού.
Ακολουθούν αναλυτικά οι δράσεις του εορταστικού τριημέρου:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 Μαρτίου 2024: ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, Πρώην Στρατιωτικό Εργοστάσιο Νέας Χαλκηδόνας, «Πάρκο Γεώργιος Αποστολάκης» στις 6 το απόγευμα
Οι μαθητές των τμημάτων ελληνικών παραδοσιακών χορών του Δήμου μας, σας προσκαλούν την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 στις 6 το απόγευμα σε ένα αποκριάτικο παραδοσιακό γλέντι με χορούς και δρώμενα από όλη την Ελλάδα.
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 Μαρτίου 2024: ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ
Λεωφόρος Δεκελείας, 11:30 π.μ.

Με σεβασμό στην παράδοση ο Δήμος ξεκινά πιλοτικά την διοργάνωση Καρναβαλικής Παρέλασης την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 17 Μαρτίου 2024 στη Λεωφόρο Δεκελείας και φιλοδοξεί να γίνει θεσμός με συμμετέχοντες παιδικούς σταθμούς δημόσιους και ιδιωτικούς, νηπιαγωγεία και σχολεία (δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, επαγγελματικά λύκεια) δημόσια και ιδιωτικά, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, καθώς και σχολές χορού της πόλης μας.

Φτιάξτε την ομάδα σας, βρείτε το θέμα σας και δηλώστε συμμετοχή στο Τμήμα Παιδείας-Πολιτισμού του Δήμου (Διεύθυνση: Ραιδεστού 21, Νέα Χαλκηδόνα) στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2132026313 & 2132026332 και ώρες 8:30π.μ-14:30μμ ή να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση tm_koinpolitikis@dimosfx.gr
Στη διοργάνωση της Καρναβαλικής Παρέλασης συμμετέχει εθελοντικά η εκπαιδευτικός Ελένη Καμάρα.
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 Μαρτίου 2024: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ
Λίμνη του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας, ώρα 11:00
Την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024 υποδεχόμαστε την Κυρά Σαρακοστή με παραδοσιακά Κούλουμα του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας. Θα μαγειρευτεί φασολάδα και θα προσφερθούν ΔΩΡΕΑΝ παραδοσιακά νηστίσιμα εδέσματα: λαγάνες, ελιές, ταραμάς, τουρσί, χαλβάς και άφθονο κρασί.

Σας περιμένουμε όλους!!!!

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Ιωάννης Τομπούλογλου

Προηγούμενο άρθροΔήμος ΝΦ/ΝΧ: Τα Κ.Ε.Π. Της Πόλης Μας Εκσυγχρονίζονται
Επόμενο άρθροΠολιτών Πολιτεία: Ψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία το Τεχνικό Πρόγραμμα 2024 – Έργα και χρηματοδοτήσεις της δημοτικής αρχής Γιάννη Βούρου συνομολόγησε σχεδόν σύσσωμο το Δ.Σ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.