Δήμος ΝΦ/ΝΧ: Τα Κ.Ε.Π. Της Πόλης Μας Εκσυγχρονίζονται

0

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δήμου:

ΤΑ ΚΕΠ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΟΝΤΑΙ — Τα Κ.Ε.Π., ένας από τους πλέον καταξιωμένους στη συνείδηση του πολίτη θεσμούς της ελληνικής δημόσιας διοίκησης, εκσυγχρονίζονται και προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της νέας ψηφιακής εποχής.
Ειδικότερα, στα πλαίσια του έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» που περιλαμβάνει την οργανωτική, λειτουργική, μηχανογραφική και αισθητική αναβάθμιση του δικτύου των ΚΕΠ πανελλαδικά και η οποία χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Σταθερότητας (βλ. «Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0»), ο Δήμος μας – μεριμνώντας πάντα για την παροχή ποιοτικότερων, φιλικότερων και πιο σύγχρονων διοικητικών υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας – , εντάχθηκε ως επιλέξιμος στην εν λόγω δράση, λαμβάνοντας ειδική επιχορήγηση από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Έτσι, το επόμενο διάστημα θα προβεί σε εργασίες κτιριακής ανακαίνισης των δύο ΚΕΠ, δηλ. στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη Νέα Χαλκηδόνα, σύμφωνα με τα πρότυπα που έχει θέσει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ώστε το σύνολο των ΚΕΠ να αποκτήσει ενιαία ταυτότητα πανελλαδικά.

Από Δευτέρα 26.02.2024 ξεκινούν οι εργασίες της κτιριακής αναβάθμισης του ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας που αναμένεται να διαρκέσουν περίπου ένα μήνα στη διάρκεια του οποίου το ΚΕΠ θα παραμείνει κλειστό και το κοινό θα μπορεί να εξυπηρετείται απρόσκοπτα από το ΚΕΠ Νέας Φιλαδέλφειας το οποίο θα λειτουργεί κανονικά.
Συγκεκριμένα, το νέο ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών από το ΚΕΠ Νέας Φιλαδέλφειας (Πίνδου & Αφών Γεωργιάδη 1, Πάρκο Μικρασιατών, Νέα Φιλαδέλφεια, τηλ. 213-2049 130-134, e-mail: d.neasfiladelfeias@kep.gov.gr) από 26.02.2024 και μέχρι νεοτέρας διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα – Πέμπτη 8.00 π.μ. – 19.30 μ.μ.
Παρασκευή 8.00 π.μ. – 13.45 μ.μ.
Σάββατο 8.00 π.μ. – 13.30 μ.μ.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών κτιριακής αναβάθμισης του ΚΕΠ Ν. Χαλκηδόνας θα ακολουθήσει η κτιριακή ανακαίνιση και του ΚΕΠ Ν. Φιλαδέλφειας, για την οποία θα υπάρξει έγκαιρη ανακοίνωση.

Προηγούμενο άρθροΔείτε την εβδομαδιαία εκπομπή ενημέρωσης στο Youtube, Θλίψη στην OPAP Arena, Το εορταστικό σήμα και τα “καρφιά” Βούρου για τις παιδικές χαρές.
Επόμενο άρθροΔείτε το πρόγραμμα του τριήμερου αποκριάς
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.