Φιλανθρωπικός αγώνας για την ενίσχυση της μικρής Μαρίας Λυδίας

0

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ΑΕΚ, σας προσκαλούνε στο φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ωρωπού την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 16:30 στο γήπεδο των Νέων Παλατίων Ωρωπού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα έσοδα απο το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διατεθούν αποκλειστικά για την οικονομική ενίσχυση της μικρής Μαρίας Λυδίας,η οποία δίνει το δικό της μεγάλο αγώνα για τη ζωή.
Επίσης μέρος των χρημάτων θα δοθούν για την ενίσχυση των Ειδικών Σχολείων Ωρωπού.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπόστηριξη,την συμπαράσταση και την οικονομική βοήθεια ολων των συνανθρώπων μας στο Δήμο Ωρωπού(απο όλες τις κοινότητες-Νέων Παλατίων, Σκάλας Ωρωπού, Χαλκουτσίου, Αυλώνα, Μαλακάσας, Μηλεσίου, Καπανδριτίου, Πολυδενδρίου, Αφιδνων, Καλάμου, Αγίων Αποστόλων- και προσωπικά τον Δήμαρχο κ.Γιώργο Γιασημάκη…..

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ Ν.ΠΑΛΑΤΙΩΝ ΩΡΩΠΟΥ ΣΤΙΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024….

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 3 ΕΥΡΩ.

Προηγούμενο άρθροΓιάννης Τομπούλογλου : «Αυτή Είναι Η Κατανομή Αρμοδιοτήτων Σε Όλους Τους Εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους Της Πλειοψηφίας»
Επόμενο άρθροΣυναγερμός στην Ευρώπη: Κοκτέιλ ιώσεων γεμίζει τα ιταλικά νοσοκομεία – Η Ισπανία επαναφέρει τις μάσκες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.