ΔΤ ΔΗΜΟΥ: Φροντισμένα και ευπρεπή σχολικά κτίρια η Βασική προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή του Γιάννη Τομπούλογλου

0

Την έμπρακτη βούληση της νέας δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου, Γιάννη Τομπούλογλου, για έναρξη των μαθημάτων με τη νέα χρονιά σε ένα σχολικό περιβάλλον που δεν θα απαξιώνει τη μάθηση των παιδιών και την εργασία των εκπαιδευτικών, σηματοδοτούν οι εργασίες συντήρησης που πραγματοποιήθηκαν τις ημέρες των διακοπών σε σχολικά συγκροτήματα της πόλης μας, από τους εργαζόμενους των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και εξωτερικά συνεργεία.

Τις εργασίες επέβλεπαν προσωπικά ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ευτυχία Παπαλουκά, ο Αντιδήμαρχος ΠαιδείαςΑλέκος Γούλας και οι μηχανικοί του Δήμου μας. Όλα έγιναν εγκαίρως, με αποτέλεσμα να έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα (μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς) σε φρεσκοβαμμένους σχολικούς χώρους οι μαθητές στο 2ο δημοτικό Νέας Χαλκηδόνας, στο 2ο δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας, στο 1ο Γυμνάσιο και στο 1ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας.

Στο 2ο Δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας τοποθετήθηκαν επίσης εξωτερικά σκίαστρα, ενώ έγιναν και αρκετές μικρής κλίμακας εργασίες συντήρησης σε αρκετά σχολεία.
Αυτή είναι η αρχή, στα πλαίσια ενός σχεδίου αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των υποδομών, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής, με σωστή ιεράρχηση, προσωπική παρουσία των αιρετών και διεκδίκηση κρατικών πόρων για τα σχολεία μας.

Προηγούμενο άρθροΣΟΝΦ: 5η στην Ελλάδα η Μαρία Δάλλα
Επόμενο άρθροΠολιτών Πολιτεία: Για τις εργασίες σε σχολεία της πόλης μας, που αυτή την περίοδο ολοκληρώνονται
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.