Δηλώσεις Γιάννη Τζέλη για τις αυξήσεις στα Δημοτικά τέλη (ΒΙΝΤΕΟ)

0

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΕΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

Συνδημοτισσες και Συνδημότες,
την ώρα που η κοινωνία στενάζει από την ακρίβεια στις τιμές της ενέργειας και των αγαθών στα σούπερ μάρκετ, ως απόρροια της κυβερνητικής πολιτικής, η νέα Διοίκηση Τομπουλογλου προχωρά σε υπέρογκες αυξήσεις δημοτικών τελών και φόρων που αγγίζουν το 80%.

Το γεγονός αυτό συνιστά περαιτέρω επιβάρυνση και αδυναμία των συμπολιτών μας να ανταπεξέλθουν στην κάλυψη βασικών αναγκών της καθημερινότητας.
Καλούμε την νέα διοίκηση να επαναθεωρησει τις εισηγήσεις της προς το Δημοτικό Συμβούλιο λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την δεινή οικονομική κατάσταση δημοτών και επαγγελματιών.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΙΝΤΕΟ

Προηγούμενο άρθροΚαταγγελία Κοινωνίας Βήμα για το κλείσιμο φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ
Επόμενο άρθροΣτέφανος Κασσελάκης: Πρότεινε να γίνουν τα αλβανικά γλώσσα επιλογής στα σχολεία και τα ελληνικά στην Αλβανία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.