Πρόσκληση Κοινωνίας Βήμα

0

Κοινωνίας Βήμα:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η εφαρμογή των πολλαπλών χρωματιστών τιμολογίων από 1/1/2024 επιτάσσει την ενημέρωση όλων μας πριν αποφασίσουμε.
Πως προσδιορίζεται το κόστος, πως επιλέγουμε κατηγορία, τι σημαίνουν καθαρή ενέργεια, φθηνή ενέργεια, ρήτρα αναπροσαρμογής κ.α.
Όλα αυτά θα τα συζητήσουμε με συμπολίτες που είναι άριστοι γνώστες του αντικειμένου, στη θεωρία και την πράξη, τον ομότιμο καθηγητή του Πολυτεχνείου και π. Πρόεδρο του ΔΕΔΔΗΕ Νίκο Χατζηαργυρίου, το π. διευθυντικό στέλεχος παραγωγής νήσων της ΔΕΗ Λεωνίδα Πιάκη και τον Χημικό Μηχανικό και Μηχανικό Περιβάλλοντος Δημήτρη Παναγόπουλο.
Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε στην εκδήλωση-συζήτηση που διοργανώνει η Δημοτική Παράταξη ”Κοινωνίας Βήμα” την Τετάρτη 20/12/2023, 18:30, στο καφέ LOU (Δεκελείας 92, Νέα Φιλαδέλφεια).
Προηγούμενο άρθροΚαταγγελία Συνεργασίας Δημοτών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροθανατηφόρο τροχαίο: Έπεσε, σύρθηκε και χτύπησε πάνω στο λεωφορείο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.