Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης στο ΚΗΦΗ του Δήμου

0

Γραφείο Τύπου Δήμου:

Ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα και ολοκληρώθηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, οι εργασίες συντήρησης στους εσωτερικούς χώρους του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν υπό την διαρκή επίβλεψη του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μιχάλη Ζαχαριουδάκη.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά:

«Όπως έχω αναφέρει και σε άλλη ανάλογη ευκαιρία, δουλεύουμε μέχρι την τελευταία ημέρα της τρέχουσας αυτοδιοικητικής θητείας, υλοποιώντας δράσεις και έργα απαραίτητα για την πόλη μας, για τις συμπολίτισσές μας, για τους συμπολίτες μας. Οι χώροι του ΚΗΦΗ είχαν να συντηρηθούν αρκετά χρόνια και ήταν μία δουλειά που έπρεπε να γίνει. Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο Μιχάλη Ζαχαριουδάκη, όλα τα μέλη του Δ.Σ., και φυσικά τα στελέχη της Κοινωφελούς Επιχείρησης για την έως σήμερα γόνιμη, παραγωγική και εποικοδομητική συνεργασία μας».

Προηγούμενο άρθροΣταθερή η κατάσταση του 14χρονου που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα – Τι περιμένουν οι γιατροί
Επόμενο άρθροΓιάννης Βούρος: Ενισχύουμε την υπηρεσία καθαριότητας με νέα οχήματα και σύγχρονο εξοπλισμό
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.