Φορτηγό έπεσε από γέφυρα – Σοκαριστικό βίντεο

0

Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός του οχήματος –  Αρκετά τροχαία ατυχήματα με υλικές ζημιές λόγω βροχής σήμερα – Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση ανάσυρσης.

Φορτηγό έπεσε το πρωί από γέφυρα, στη σύνδεση της εξωτερικής περιφερειακής οδού της Θεσσαλονίκης με την ΠΑΘΕ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός.

Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς ο οδηγός βγήκε μόνος του από το όχημα.

Το βαρύ όχημα κινούνταν στην Εξωτερική Περιφερειακή Οδό στο ύψος του Καλοχωρίου όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε στις μεταλλικές μπάρες και έπεσε από τη γέφυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της νταλίκας είναι Τούρκος 50 ως 55 ετών. Μετά το τροχαίο βγήκε μόνος του από το βαρύ όχημα και μόλις έφτασε το ΕΚΑΒ είχε τις αισθήσεις το. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου έχοντας τραυματιστεί στην αριστερή πλευρά του σώματος.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

@radiothessaloniki945

Φορτηγό έπεσε από γέφυρα στην εξωτερική περιφερειακή rthess thessaloniki rain accident

♬ original sound – Radio Thessaloniki 94,5

Η βροχόπτωση που επικρατεί από νωρίς στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν τροχαία ατυχήματα με υλικές μόνο ζημιές. Σε βασικές οδικές αρτηρίες επικράτησαν συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης.

 

 

ΠΗΓΗPROTOTHEMA
Προηγούμενο άρθροΠέθανε η 16χρονη που ήταν σε κώμα μετά από χρήση «κοκτέιλ» ναρκωτικών
Επόμενο άρθροΤης απαγόρευσαν να πάει στην τουαλέτα και ούρησε στον διάδρομο του αεροπλάνου
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.