Το 49ο Γυμνάσιο Αθηνών στο καταφύγιο του φιλοζωικού Νέας Φιλαδέλφειας

0
Αναλυτικά τι δήλωσε ο Φιλοζωικός σύλλογος Ν. Φιλαδέλφειας

Όταν σε τρεις φωτογραφίες απεικονίζονται η δράση και ο σκοπός του συλλόγου μας να φτιάχνει πολιτισμό και να καλλιεργεί τη φιλοζωική συνείδηση στις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Το μικρό μας καταφύγιο γέμισε αγάπη από την επίσκεψη των μαθητών του 49ου γυμνασίου Αθηνών που μαζί με τους γονείς και τους καθηγητές τους , γνώρισαν τα ζώα μας , τα χάιδεψαν με στοργή και φυσικά πήγαν βόλτα την ξεχωριστή Καλλιστώ μας , την υπέροχη Μαργκώ μας , την Καλλιρόη μας και τον τρυφερό Οδυσσέα μας , όλα τους ζωάκια που εγκαταλείφθηκαν πρόσφατα και που λαχταρούν να βρουν τα παντοτινά τους σπίτια.

Σας ευχαριστούμε όλους σας πάρα πολύ.

Ήταν τιμή μας!

Προηγούμενο άρθροΥπουργείο Οικονομικών: Μεγαλύτερο φόρο από το 85% των ελεύθερων επαγγελματιών πληρώνει ο μέσος μισθωτός στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΗ παρατηρητικοτητα αυτής της μαμάς έσωσε το μωρό της από μια σπάνια μορφή καρκίνου
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.