Παρέσυρε και σκότωσε τον 65χρονο εργοδότη του

0

Το δυστύχημα συνέβη καθώς ο άνδρας έκανε όπισθεν για να ξεπαρκάρει – Ακόμα ένας άνθρωπος τραυματίστηκε ελαφρά

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (8/11) στον Ιερό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου σε χωριό της ενδοχώρας του Νομού Χανίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη έξω από την εκκλησία στην κοινότητα Λιβάδα στη Σούγια, όταν ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 65χρονο εργοδότη του, ενώ έκανε όπισθεν για να ξεπαρκάρει. Μάλιστα ακόμα ένας άνθρωπος τραυματίστηκε ελαφρά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αυτοκίνητο ήταν ιδιοκτησίας του 65χρονου, ενώ ο οδηγός ήταν εργάτης του. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, ενώ ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ. Όταν έφτασαν οι διασώστες, διαπίστωσαν τον θάνατο του 65χρονου.

 

ΠΗΓΗPROTOTHEMA
Προηγούμενο άρθροΑναπνευστικές λοιμώξεις – Θνησιμότητα: Ποια εποχή του χρόνου είναι πιο επικίνδυνη
Επόμενο άρθροΚάτια Νικολαΐδου: Πέθανε στα 58 της η ηθοποιός
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.