Κώστας Νεστορίδης: Θετικά μηνύματα για την υγεία του

0

Ο γιος του θρυλικού άσου της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου μετέφερε τις ευχάριστες εξελίξεις μετά από ένα πολύ δύσκολο τριήμερο.

Στα 93 του χρόνια ο Κώστας Νεστορίδης δείχνει έτοιμος για να βγει νικητής από έναν ακόμη μεγάλο αγώνα.

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης, ο οποίος νοσηλεύονταν από το περασμένο Σάββατο και ήταν σε καταστολή, αντέδρασε στην φαρμακευτική αγωγή και το χαμόγελο επανήλθε στα πρόσωπα των δικών του ανθρώπων.

«Τελικά είχες φυλάξει τήν καλύτερη ντρίμπλα…για τώρα…. Αισιόδοξα τά μηνύματα.. αντέδρασε στήν φαρμακευτική αγωγή πού τού χορήγησαν οι γιατροί…!!! Ευχαριστούμε τούς Γιατρούς καί όλο τό νοσηλευτικό προσωπικό τού Νοσοκομείου Ευαγγελισμός..για όλη τήν προσπάθεια…!! Ευχαριστούμε καί όλους σας για τά μηνύματα καί τίς ευχές σας νά είστε όλοι καλά..!!!»

 έγραψε χαρακτηριστικά ο γιος του Γιώργος Νεστορίδης.

ΜΕΣΩPROTOTHEMA
Προηγούμενο άρθροΆγριος ξυλοδαρμός γονέα έξω από Δημοτικό μπροστά στα μάτια παιδιών
Επόμενο άρθροΑΕΚ: Τιμωρία (με αναστολή) για κλείσιμο του πετάλου επιβλήθηκε από την UEFA
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.