Επέτειος Πολυτεχνείου: Με σημαίες της Παλαιστίνης οι φοιτητές στην πορεία – Δείτε φωτογραφίες

0

Με σημαίες της Παλαιστίνης, υψωμένες γροθιές και πανό συμμετέχουν οι φοιτητές στην πορεία-προσυγκέντρωση της μεγάλης πορείας για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Η πορεία των φοιτητών ξεκίνησε από το Πολυτεχνείο. H Πατησίων και άλλοι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας έχουν τεθεί εκτός κυκλοφορίας. Επίσης, με εντολή της ΕΛΑΣ, οι σταθμοί του Μετρό Μοναστηράκι, Μέγαρο Μουσικής, Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο έκλεισαν στις 14:00.

φωτογραφίες:

Υπενθυμίζεται ότι έκλεισαν οι πύλες του Πολυτεχνείου για τους πολίτες που ήθελαν να τιμήσουν με ένα λουλούδι την εξέγερση των φοιτητών πριν από 50 χρόνια. Το Πολυτεχνείο πλέον φυλάσσεται από αστυνομικές δυνάμεις ενώ χιλιάδες κόσμου και φέτος, βρέθηκαν στο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα στο κέντρο της Αθήνας κατά τους τριήμερους εορτασμούς. Εκτός από πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι κομμάτων, βουλευτές, συλλογικότητες, φορείς και εκπρόσωποι σωματείων κατέθεσαν λουλούδια και στεφάνια.

ΜΕΣΩPROTOTHEMA
Προηγούμενο άρθροΣτην πύλη του Πολυτεχνείου η αιματοβαμμένη ελληνική σημαία- Δείτε φωτογραφίες
Επόμενο άρθροΣοκαριστικές εικόνες από την τραγωδία με τον 24χρονο – «Είχε πιει μερικά ποτά πριν φύγει», λένε μάρτυρες
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.