ΑΟΠ Χαλκηδονικός: Το «Γεώργιος Παυλακης» ειναι ένα και μοναδικό, με όποια μορφή έχει, και δεν αλλάζει η νομική του υπόσταση

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ 1924 παρακολουθει με μεγαλο ενδιαφερον καφενειακες συζητησεις για φήμες και «υποσχέσεις» γύρω απο το γήπεδο του, το «Γεώργιος Παυλακης», στην καρδια της Νεας Χαλκηδόνας. Ο Χαλκηδονικός απαντά πάντα με στοιχεία και ντοκουμέντα, οπως αρμόζει στην ιστορία του και διαχρονικά στη σοβαρότητα των διοικήσεων του.

Ο χώρος αυτός απο τότε που ήταν χωμάτινος, και μετά γηπεδάκι 5 επι 5, είχε παραχωρηθεί για χρήση ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ & ΗΘΙΚΑ στον Χαλκηδονικό εδώ και 50 χρόνια, από όλες τις διοικήσεις. Παπαδόπουλου, Παπαμικρούλη, Αποστολάκη, Γαιτανά, Βασιλόπουλου. Η διοίκηση Παπαμικρούλη το ονοματοδότησε και τον χαρακτήρισε χώρο Αθλητισμού και πρασίνου. Η διοίκηση Βούρου το αναβάθμισε και παραχώρησε την χρήση του στον ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Συμβούλιου Νεολαίας και Άθλησης στις 20/7/21, απόφαση που σαν ΟΜΟΦΩΝΗ, επέχει θέση και έχει ισχύ απόφασης Δημοτικου Συμβουλιου. Κι αυτό θεμελιώνεται νομικά στην αποφαση 255/2019 του Δημοτικου Συμβουλίου, που ελήφθη μετά απο προταση-εισήγηση του Παντελή Γρετζελια και αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 10-1-2020. Το Συμβούλιο αυτό λοιπόν ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ στον Δήμο, και ενημερώνει το Δημοτικο Συμβούλιο ΜΟΝΟ για κάθε απόφαση που ΔΕΝ είναι ομόφωνη.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ με πρωτοβουλία του Γιάννη Βούρου, εχει υπογραφεί πρόσφατα και σχετική ΣΥΜΒΑΣΗ του Χαλκηδονικού με το Δήμο, σύμβαση που συνέταξαν οι νομικοί εκπρόσωποι των δυο πλευρών, κ. Πλατάνου και κ. Λιανουλόπουλος, αμφότεροι δικηγόροι του ΔΣΑ, για αποκλειστική χρήση για 12 χρόνια απο τον Χαλκηδονικό που προβλέπει και έσοδα για το Δήμο, σύμβαση που έχει ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ στη ΔΟΥ, την Περιφέρεια και τις Αθλητικές Αρχές. Όποιος θέλει να την αμφισβητήσει, «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».

Το «Γεώργιος Παυλακης» ειναι ένα και μοναδικό, με όποια μορφή έχει, εδώ και δεκαετίες. Και δεν αλλάζει η ουσία του και η ΝΟΜΙΚΗ του υπόσταση ανάλογα με το χρώμα του τάπητα και τις διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!
Επομένως, ας σταματήσει η παραφιλολογία απο επισήμους και ανεπίσημους παράγοντες κι ας αφήσουν τον Χαλκηδονικό να χαράξει τη δική του πορεία. Δουλεύοντας σοβαρά και οργανωμένα. Δεν ενοχλούμε κανέναν αλλά και δεν θέλουμε να μας ενοχλούν.  Σεβόμαστε τα αλλα σωματεία και θέλουμε ειλικρινείς συνεργασίες. Ευχαριστούμε και πάλι τον Γιάννη Βούρο και ευχόμαστε ολόψυχα καλη επιτυχία στο Νέο Δήμαρχο Γιάννη Τομπούλογλου ο οποίος έχει δείξει απο την πρώτη στιγμή της εκλογής του μεγάλο ενδιαφέρον για τον Αθλητισμό και τη Νεα Χαλκηδόνα.

Ακολουθεί το έγγραφο με την απόφαση της παραχώρησης του Γηπέδου Γ. Παυλάκης στον ΑΟΠ ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟ:

Προηγούμενο άρθροΒullying: Νέα επίθεση σε ανήλικο στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από το σχολείο του – Video
Επόμενο άρθρο«Κλαίει μέχρι να κοιμηθεί και ψιθυρίζει» λέει ο πατέρας της 9χρονης Έμιλι η οποία απελευθερώθηκε από τη Χαμάς
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.