ΑΟΠ ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του αναμορφωμένου αθλητικού χώρου «Γεώργιος Παυλάκης»

0

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΑΟΠ Χαλκηδονικού:

Ο ΑΟΠ ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ 1924 σας προσκαλεί στα εγκαίνια του αναμορφωμένου αθλητικού χώρου «Γεώργιος Παυλάκης» που θα πραγματοποιηθούν στην Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και ώρα 16.00.

Μετά από τρία χρόνια περιπλάνησης και δεύτερου ξεριζωμού, ο Χαλκηδονικός με τη συμπλήρωση 100 χρόνων ιστορίας του στον ελλαδικό χώρο, επιστρέφει στο φυσικό του χώρο για την ανάπτυξη των Ακαδημιών του που θα ξεκινήσουν 1 η Δεκεμβρίου αλλά και την προπόνηση της ανδρικής του ομάδας.

Ο Χαλκηδονικός ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο και τους συνεργάτες του για την ολοκλήρωση των εργασιών, την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου αλλά και τους απλούς εργάτες που έχουν δώσει και την ψυχή τους για την ολοκλήρωση του έργου. Ευχαριστεί επίσης τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο, όλα τα μέλη του νυν Δημοτικού Συμβουλίου, όλες τις δημοτικές παρατάξεις και τα μέλη της διαπαραταξιακής, που ομόφωνα παραχώρησαν με σύμβαση για 12 χρόνια τον συγκεκριμένο αθλητικό χώρο στον σύλλογο μας. Ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια των 100 χρόνων του Χαλκηδονικού.

Τώρα το καμάρι της Νέας Χαλκηδόνας μπορεί να ανοίξει και πάλι τα φτερά του κάτι που θα φανεί την επόμενη τριετία. Υποχρέωση όλων είναι να διαφυλάξουμε αυτό το κόσμημα, νύχτα και μέρα, ώστε να αποτελέσει τα προσεχή χρόνια το σημείο αναφοράς για τη Νέα Χαλκηδόνα και τη νεολαία της.

Προηγούμενο άρθροΗ παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΗΜΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
Επόμενο άρθροΣτο νοσοκομείο ο Κώστας Νεστορίδης
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.