Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΚ

0

Η αναλυτική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: 

Φίλοι της ΑΕΚ

Όπως γνωστοποιήσαμε νωρίτερα, το αποψινό ματς με την Μαρσέιγ είναι «sold out». Μας περιμένει μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά, όμως για μια ακόμη φορά πρέπει να επισημάνουμε κάποια πράγματα που έχουν τεράστια σημασία.
Η ομάδα μας κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, ακόμη και με αποκλεισμό έδρας, αν δεν δώσουμε βάρος σε όσα επισημάνθηκαν και στην χθεσινή μας ανακοίνωση.
Κυρίως τονίζουμε την σημασία του να σεβαστούμε την απαίτηση για ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ. Δεν πρέπει να δοθεί κανένα δικαίωμα σε αυτό το κομμάτι! Ακολουθήστε τις οδηγίες των ανδρών της ασφάλειας του γηπέδου. ΚΑΝΕΙΣ να μη μένει σε διάδρομο την ώρα του αγώνα.
Παρακαλούμε επίσης για μια ακόμη φορά, να δοθεί τέλος σε αυτό το εντελώς ασόβαρο κι επικίνδυνο για την ΑΕΚ φαινόμενο με την χρήση laser. Μετά τα όσα έγιναν με τον Άγιαξ, αποτελεί κι αυτό σοβαρή αιτίας πιθανής βαριάς τιμωρίας.

Μη παίρνετε τίποτε απ’ όλα αυτά ελαφρά! Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να παίξουμε με την Μπράιτον χωρίς κόσμο! Μη βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας. ΚΑΝΕΙΣ σε διαδρόμους την ώρα του αγώνα, ΚΑΝΕΝΑ laser απόψε στην OPAP Arena.

Προηγούμενο άρθροΚάτια Νικολαΐδου: Πέθανε στα 58 της η ηθοποιός
Επόμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης: Προϋπόθεση για μακροημέρευση της ειρήνης το παλαιστινιακό κράτος
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.