Κώστας Χωρινός, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Συνεργασία Δημοτών του Λύσσανδρου Γεωργαμλή θα είναι στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές ο Κώστας Χωρινός.

Γνωρίστε τον αναλυτικά: 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νέα Φιλαδέλφεια το 1972 και διαμένω μόνιμα στην περιοχή Απομάχων. Είμαι παντρεμένος με την Αιμιλία Ελένη (οινολόγος) και έχω έναν γιο 21 ετων τον Ζαχαρία που είναι φοιτητής οινολογίας.

Αποφοίτησα από το ΕΠΛ Νέας Φιλαδέλφειας και συνέχισα τις σπουδές μου στο Αμερικανικό κολέγιο (Deree), στο τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ. Το 1993 ίδρυσα την πρώτη μου εταιρία, με αντικείμενο την εμπορία νημάτων και την παραγωγή υφασμάτων και ενδυμάτων. Συνεργάστηκα με τις μεγαλύτερες κλωστοϋφαντουργικές μονάδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Από το 2019 έως σήμερα εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μεγάλο Ελληνικό όμιλο.

 

Η δύναμη της πίστης και της αποφασιστικότητας αποτελούσαν πάντοτε βασικά χαρακτηριστικά μου.

Ορμώμενος λοιπόν από τη συμμετοχή του Λύσανδρου Γεωργαμλή στις προσέχεις αυτοδιοικητικές εκλογές αποφάσισα χωρίς κανέναν ενδοιασμό να συμπορευτώ μαζί του . Γνωρίζω προσωπικά τον Λύσανδρο επι πολλά έτη και πιστεύω ακράδαντα οτι είναι άνθρωπος με εξαιρετικά υψηλό ψυχικό και ηθικό ανάστημα, που ακαταπόνητα εργάζεται τίμια και ευσυνείδητα για το καλό της οικογένειας του, αλλα και για την συλλογική ωφέλεια και την πρόοδο της τοπικής μας κοινωνίας..

Ως ενεργός πολίτης με ειλικρίνεια και χωρίς πρόθεση έριδας , θεωρώ οτι η παρούσα διοίκηση υπήρξε ανεπαρκής στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου μας. Έχω πλήρη επίγνωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο δήμος μας και αντιλαμβάνομαι απόλυτα το βάρος της ευθύνης ανάληψης καθηκόντων . Αυτό αποτελεί πρόκληση και προσωπικό στοίχημα για μένα, και εχω τη διάθεση το μεράκι και κυρίως ολοκληρωμένες προτάσεις για την αναβάθμιση της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Ως άνθρωπος της οικογένειας της εργασίας ,της γειτονιάς και γέννημα-θρέμμα Φιλαδελφειώτης, με αγωνιστικότητα και καθαρότητα, οραματίζομαι με μάτια ανοιχτά και με βλέμμα καθαρό, δύο όμορφες και ανθρώπινες πόλεις .

“το ήθος όλης της πολιτείας είναι το ίδιο με το ήθος αυτών που την κυβερνούν”

Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας με σκοπό να αφοσιωθώ στην υπηρεσία σας και με διαρκή διάλογο να σας εκπροσωπήσω επάξια.
Με εκτίμηση
Χωρινός Κώστας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Εμείς σαν FX-NEWS στηρίζουμε τις προσπάθειες του Κώστα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ερχόμενες εκλογές.

Προηγούμενο άρθροΔήμος Νέας Φιλαδέλφειας / Χαλκηδόνας: Η αλήθεια με αριθμούς για τις υποτιθέμενες υπέρογκες οφειλές του Δήμου στους εργαζόμενους του
Επόμενο άρθροΑνοιχτή επιστολή Χρήστου Κοπελούσου
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.