Βαγγέλης Πουλής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Κοινωνίας Βήμα του Γιάννη Τζέλη θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Βαγγέλης Πουλής

Γνωρίστε τον αναλυτικά:

Ονομάζομαι Πουλης Βαγγέλης. Είμαι ψυχολόγος ενηλίκων ζεύγους εφήβων και παιδιών. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και δημιουργήσει τη δική μου οικογένεια στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Έχω δύο παιδιά 16.5 και 13.5 ετών .Ασκώ το επάγγελμα του ψυχολόγου στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής. Διατηρώ ιδιωτικό γραφείο συνεδριών ψυχοθεραπείας και για πάνω από δέκα έτη προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε παιδικούς σταθμούς ως παιδοψυχολόγος και ως συντονιστής ομάδων συμβουλευτικής γονέων. Παράλληλα, πραγματοποιώ εθελοντικά ομάδες συμβουλευτικής γονέων σε σχολεία του Δήμου μας με μεγάλη παρουσία γονέων και ποικίλη θεματολογία.

Αποφάσισα να συμμετάσχω στις Δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Κοινωνίας Βήμα» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Τζέλη. Είμαι βέβαιος για τον δίκαιο και δημοκρατικό αγώνα που θα δώσουμε. Επίσης ως δημότης επί 44 έτη γνωρίζω πολύ καλά τις αδυναμίες του δήμου μας, τις αδυναμίες των προηγούμενων διοικήσεων αναφορικά με τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους. Ταυτόχρονα διαπιστώνω τις αδυναμίες που διαφαίνονται όταν τα προσωπικά συμφέροντα μπαίνουν πάνω από τα συλλογικά. Δεσμεύομαι/Δεσμευόμαστε για την συλλογικότητα, την ενσυναίσθηση, την παρουσία, την αλλαγή, την έλλειψη ιδιοτέλειας, την ικανότητα να ακούω/ακούμε τους δημότες, την διαφάνεια, τη στήριξη των δημοτών και πάνω απ’ όλα την τιμιότητα.

Έχουμε ανάγκη έναν καλύτερο τόπο διαβίωσης για όλους εμάς, με γνώμονα κυρίως τον πολίτη, με κέντρο τον πολίτη και τελικό αποδέκτη πάλι τον πολίτη. Η Νέα Φιλαδέλφεια/Νέα Χαλκηδόνα αποκτά επιτέλους την προοπτική που της αξίζει. Δεσμεύομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και των προσωπικών στόχων που έχω θέσει. Με εκτίμηση Πουλης Ευάγγελος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εμείς σαν FX-NEWS στηρίζουμε τις προσπάθειες του Βαγγέλη και το ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ερχόμενες εκλογές

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροEuropa League: Δύσκολη κλήρωση για την ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΤην Κυριακή 1 Οκτωβρίου στη Νέα Χαλκηδόνα ο αγώνας δρόμου “Γ. Αποστολάκης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.