Σοβαρά επεισόδια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (ΒΙΝΤΕΟ) – Τρεις τραυματίες, ένας σε κρίσιμη κατάσταση – Πάνω από 70 προσαγωγές

0

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν απόψε το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που ήρθαν για το ευρωπαϊκό ματς με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το enwsi.gr, περίπου 200 άτομα βρέθηκαν στην πλατεία της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια και σύντομα σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματίες.

Στο γήπεδο αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για έναν σοβαρά τραυματία από αιχμηρό αντικείμενο που παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προξένησαν ζημιές στον ατσάλινο αετό που βρίσκεται έξω από το γήπεδο, ενώ επιχείρησαν να μπουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ,  οι Κροάτες οπαδοί επιτέθηκαν σε όσους βρίσκονταν στην πλατεία έξω από το γήπεδο, λίγες ώρες πριν τον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Champions League.

Σημειώνεται πως δεν επετράπη από την UEFA στους Κροάτες οπαδούς να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση λόγω της υψηλής επικινδυνότητας.

Σε πάνω από 70 προσαγωγές έκανε η ελληνική αστυνομία για τα άγρια επεισόδια που προκάλεσαν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από την OPAP Arena.

Οι Κροάτες έφτασαν με αυτοκινητοπομπή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και προχώρησαν σε βίαια επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τρεις τραυματίες, με τον έναν εξ αυτών να είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Η ελληνική αστυνομία που αντέδρασε με καθυστέρηση προχώρησε σε πάνω από 70 προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στα άγρια επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από την OPAP Arena.

Προηγούμενο άρθροΟ Γιάννης Τομπούλογλου ομόφωνα εξελέγη υποψήφιος Δήμαρχος της Συμπαράταξης
Επόμενο άρθροΤραγωδία: Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ στα άγρια επεισόδια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.