Ελεύθερος ο 43χρονος οπαδός – Διαφώνησαν ανακρίτρια και εισαγγελέας

0

Από το δικαστικό συμβούλιο θα κριθεί αν θα επιβληθούν περιοριστικοί όροι στον 43χρονο Έλληνα οπαδό που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του για την υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Δεν προφυλακίστηκε ο 106ος συλληφθείς για εμπλοκή στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, κατά τη διάρκεια των οποίων δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής.

Πρόκειται για τον 43χρονο οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τις αξιόποινες πράξεις που του αποδίδονται.

Ισχυρίστηκε πως ήταν στην Κεφαλονιά. Με βάση τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο κατηγορούμενος αντέκρουσε τις κατηγορίες ισχυριζόμενος πως το επίμαχο χρονικό διάστημα βρισκόταν εκτός Αθηνών. Προς επίρρωση της υπεράσπισής του προσκόμισε εισιτήρια, αποδείξεις διοδίων και πληρωμές μέσω κάρτας που έδειχναν πως από τις 2 ως τις 8 Αυγούστου βρισκόταν σε διακοπές στη Κεφαλονιά.

Μάλιστα ήταν κάτι που επιβεβαίωσε και η σύντροφός του, η οποία εξετάστηκε ως μάρτυρας από την ανακρίτρια πριν από την έναρξη της απολογίας του.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του 43χρονου, ανέκυψε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα αναφορικά με την επιβολής ή όχι περιοριστικών όρων.

Η εισαγγελέας είχε την άποψη πως ο κατηγορούμενος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους, ενόσω η ανακρίτρια επέμενε πως θα έπρεπε του επιβληθεί ο όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Τη διαφωνία αυτή θα λύσει πλέον το δικαστικό συμβούλιο.

Ταυτοποίηση από βίντεο και αναρτήσεις. Ο 43χρονος είχε συλληφθεί μετά από ένταλμα, καθώς σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές είχε ταυτοποιηθεί μέσω βιντεοληπτικού υλικού και αναρτήσεων ως ένας εκ των συμμετεχόντων στην καταδρομική επίθεση των χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι αρμόδιες αρχές πρόκειται να συνεχίσουν την ανάλυση των στοιχείων για την ταυτοποίηση και άλλων προσώπων γεγονός που σημαίνει ότι θα διευρυνθεί κι άλλο ο κατάλογος των κατηγορουμένων.

Την ίδια στιγμή εξετάζονται όλα τα ευρήματα με στόχο την ταυτοποίηση του φυσικού αυτουργού της ανθρωποκτονίας του Μιχάλη Κατσούρη και την απόδοση δικαιοσύνης. Είναι το μόνο που ζητά η οικογένεια του θύματος, έχοντας δηλώσει και παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας ενώπιον της ανακρίτριας.

Προηγούμενο άρθροΤρεις συλλήψεις στην OPAP ARENA
Επόμενο άρθροΧαλκηδονικός: Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει νέας σεζόν
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.