Αναποδογύρισε αυτοκίνητο στη Νέα Φιλαδέλφεια

0

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (5/07) όταν ένα αυτοκίνητο αναποδογύρισε στη Νέα Φιλαδέλφεια στην υπόγεια διάβαση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός δρόμου χτυπώντας στα προστατευτικά κιγκλιδώματα που βρίσκονται στο υπογειοποιημένο τμήμα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και προσγειώθηκε στο πλάι ενώ ο οδηγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σημειώνεται πως ο δρόμος στο ρεύμα προς την Νέα Ιωνία έκλεισε προσωρινά το πρωί και άνοιξε μόλις λίγο μετά τις 10.00.

Προηγούμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: Μαχαίρωσαν 15χρονο στο στήθος για ένα κινητό
Επόμενο άρθροΕπιστολή του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου στο νέο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νότη Μηταράκη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.