Ελλάδα – Ιρλανδία: Έλληνες και Ιρλανδοί μαζί στις κερκίδες – Πρώτη φορά φιλοξενούμενοι στην «OPAP Arena»

0

Προκριματικά Euro 2024: Το πρώτο επίσημο ματς της Εθνικής στην «OPAP Arena», είναι και το «παρθενικό» που δίνουν το «παρών» οπαδοί των φιλοξενούμενων.

Η Ελλάδα δίνει το πρώτο ματς της στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, στο οποίο υπάρχουν και περίπου 3.000 Ιρλανδοί.

Είναι η πρώτη φορά που η έδρα της ΑΕΚ υποδέχεται οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, καθώς στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν επιτρέπεται η παρουσία τους. Φυσικά, το αποψινό (16/6) ματς ήταν μόνο η αρχή, καθώς κάτι ανάλογο θα συμβεί και στα ευρωπαϊκά ματς της «Ένωσης». Αρκετές ώρες πριν από τη σέντρα, Ιρλανδοί κι Έλληνες φίλαθλοι ήταν μαζί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αρκετοί, μάλιστα, βρέθηκαν στην πλατεία του Αετού για να βγάλουν φωτογραφίες. Χωρίς αμφιβολία, πολύ όμορφες εικόνες που μας έχουν λείψει στην Ελλάδα.

photo

 

Προηγούμενο άρθροΤη Δευτέρα 19 Ιουνίου αρχίζει το Θερινό Νεανικό Τουρνουά σκάκι “20 Χρόνια ΣΟΝΦ”
Επόμενο άρθροΜία ξεχωριστή και όμορφη εκδήλωση για τα παιδιά της Παιγνιοθήκης ΑμεΑ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.