Αγκαλιά με το Πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Πανικός απο τον Κόσμο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια / Βίντεο

0

Νίκη με 1-2 για την ΑΕΚ μεσα στη Θεσσαλονίκη επι του Αρη και σε συνδυασμό με τη νίκη 1-0 του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ βρίσκεται μια ανάσα απο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Το σηκώνει με νίκη ή ισοπαλία με αντίπαλο το Βόλο στην Opap Arena την Κυριακή 14/5.

Εκτασιασμένοι φίλοι της ΑΕΚ έκαναν τη νύχτα μέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια με τα βεγγαλικά και τα καπνογόνα, πανηγυρίζοντας τη νίκη της ομάδας τους τόσο στους δρόμους οσο και στη πλατεία μπροστά στον Αετό της ΑΕΚ εξώ απο το Γήπεδο της ομάδας “Opap Arena”.

Δείτε βίντεο 

Προηγούμενο άρθροΠαναγία Άξιον Εστί – Η Ιερή Εικόνα από το «περιβόλι της Παναγίας»  – Σε λαϊκό προσκύνημα, έως 15 Μαΐου 2023
Επόμενο άρθροΡένος Αρβανίτης | Το ψηφοδέλτιο νίκης του Γιάννη Βούρου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.