Ανακοίνωση Στέφανου Γατσούλη – Υποψήφιος Δήμαρχος ΝΦ-ΝΧ

0

Ανακοίνωση Στέφανου Γατσούλη

Η δημοτική παράταξη “Σύγχρονη Πόλη” και ο επικεφαλής της Στέφανος Γατσούλης θέλουν να επισημάνουν την ανάγκη να υπάρχει απόλυτος σεβασμός των θεσμικών και πολιτικών διαδικασιών στην πορεία για τις δημοτικές εκλογές.

Η ανάγκη για επικοινωνία δεν πρέπει να καταστρατηγεί τη λογική και να προχωρά μέχρι και την “αξιοποίηση” των εθνικών επετείων.

Η ύπαρξη προπαγανδιστικής, υπέρ του κ. Δημάρχου, εφημερίδας, την ημέρα της παρέλασης στις καρέκλες των επισήμων, αποτελεί θεσμικό ατόπημα.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για όσους χρησιμοποιούν ψεύτικα προφίλ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να πλήξουν πολιτικούς αντιπάλους.

Ως επίσης το ίδιο ισχύει και για τη διασπορά ανώνυμων φυλλαδίων σε βάρος υποψήφιου Δήμαρχου.

Η αντιπαράθεση πρέπει να γίνεται επί των δημοτικών –  πολιτικών θέσεων και όχι επί προσωπικού.

Στο Δήμο μας, θα υπάρξει και η επόμενη μέρα των εκλογών και πρέπει όλοι να φροντίσουμε να είναι καλή.

Προηγούμενο άρθροΦωτογράφιση των Κυπελλούχων Ελλάδας στο Βόλεϊ Γυναικών για το 2023
Επόμενο άρθροΈνωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ΝΦ-ΝΧ : Πρόσκληση σε τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση – Κυριακή 2 Απριλίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.