My City 2023: Κυκλοφορεί η ετήσια συλλεκτική έκδοση της Fx-news! – Διαβάστε online

0

 

Με την έλευση της νέας χρονιάς και με αφορμή τα δεκατατρίτα (13) γενέθλια (2010-2023) της Εφημερίδας Fx-news, κυκλοφορεί Δωρεάν στη Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα το My City (Η πόλη μου) του 2023!

Πρόκειται για μια συλλεκτική καλαίσθητη ετήσια έκδοση υπό μορφή βιβλίου της εφημερίδας Fx-news, που περιλαμβάνει σπάνιες ιστορικές φωτογραφίες της πόλης μας, ημερολόγιο με ημερήσιο Ορθόδοξο εορτολόγιο, επιλεγμένες επιχειρήσεις και χρηστικές πληροφορίες για τους κατοίκους του Δήμου μας!

Διαβάστε online το βίβλιο 

Προηγούμενο άρθροΘερμαινόμενος χώρος στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας από την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου
Επόμενο άρθροΑλλαγή ημερομηνίας στην πρόσκληση σε κοπή πίτας της παράταξης του Δημάρχου Γιάννη Βούρου “Πολιτών Πολιτεία”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.