Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης οικ. επιτροπής 1.3.2023 (Ωρα 9.30 π.μ.) 

0
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  Προς  Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής KOIN.: Αυτοτελές Τμήμα Νομικής Υπηρεσίας Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, την 1η  του μηνός Μαρτίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα: ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ
  1. Αναδιαμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων του Δήμου οικ. έτους 2023 με βάση τις παρατηρήσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και επανυποβολή του προς ψήφιση στο Δημ. Συμβούλιο.
  • Επανακατάρτιση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) έτους 2023, ως προς τους πίνακες στοχοθεσίας του Δήμου, με βάση τις παρατηρήσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, και επανυποβολή του προς ψήφιση στο Δημ. Συμβούλιο.
  • Εξουσιοδότηση δικηγόρων Δήμου για την άσκηση αγωγής του άρθρου 6  του Ν.
2664/98 κατά Βενετσιάνου Κάκκαβα κλπ. για την διόρθωση της πρώτης εγγραφής του Κτηματολογίου σε σχέση με  το ακίνητο με  ΚΑΕΚ    051051109001  [ΟΤ 448Θ] που βρίσκεται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της Δ.Ε. Νέας Φιλαδέλφειας του Δήμου σε εκτέλεση της αριθ. 78/2022 απόφασης Δ.Σ.
  • Έγκριση πρακτικού επιτροπής διενέργειας – αξιολόγησης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια και εγκατάσταση σκεπάστρου αθλητικού χώρου στην οδό Δωδεκανήσου» (Α.Μ. 132/2022) σε συμμόρφωση με την αριθ. 205/2023 απόφαση του 5ου Κλιμακίου της Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ.
  • Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την “ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 2022 -2023” (ΑΜ 111/2022) και ανάδειξη οριστικού αναδόχου ως προς τα τμήματα 2, 4 και 12.
  • Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ» (ΑΜ 147/2021) και ανάδειξη οριστικού αναδόχου.
  • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.
                                                   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ                                                             ΙΩΑΝΝΗΣ  ΒΟΥΡΟΣ
Προηγούμενο άρθροΣυλλογή ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και την ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ για τους σεισμόπληκτους της πόλης της Αντιόχειας
Επόμενο άρθροΤοπικό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.