ΣΟΝΦ: Μνήμη Τάκη Ταβλαρίδη (1944-2023)

0
Έφυγε από τη ζωή πριν από κάποιες μέρες ο Τάκης Ταβλαρίδης, επί μια δεκαετία πρόεδρος του Α.Ο.Ν.Φ. (μετέπειτα “Άτταλου”)  και δημοτικός σύμβουλος  από το 1982-1990 και 2018-2019.

Στην περίοδο της προεδρίας του ο Α.Ο.Ν.Φ.  καλλιέργησε και ανάπτυξε αρκετούς διαφορετικούς κλάδους άθλησης: ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο γυναικών, μπάσκετ, σκάκι.

Όντας σκακιστής ο ίδιος, έδειξε ιδιαίτερη φροντίδα για την ανάπτυξη του σκακιστικού τμήματος  και στήριξε αποφασιστικά και πολύπλευρα την ομάδα στα πρώτα βήματά της.

Δεύτερος όρθιος από δεξιά, με την ομάδα στη Χαλκίδα το 1984 για το πρωτάθλημα Γ Εθνικής

Σύμφωνα με το ιστορικό αρχείο του σκακιστικού τμήματος του Α.Ο.Ν.Φ. αγωνίστηκε με την ομάδα  συνολικά 43 φορές σημειώνοντας 16 πόντους. Από τα μέσα της δεκαετίας του 80 αποτραβήχθηκε σιγά-σιγά από την ενεργή αγωνιστική παρουσία, και στη συνέχεια και από τη διοίκηση του συλλόγου.

Ήταν πολύ μεγάλη η έκπληξη και ακόμη μεγαλύτερη η χαρά μας όταν στις 23 Απρίλη 2015 εμφανίστηκε στο ΣΟΝΦ δηλώνοντας συμμετοχή στο 7ο Εαρινό Όπεν, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση μετά από σχεδόν 30 χρόνια!

Η ήττα στον 7ο γύρο,  από τον Λευτέρη Κουκουλαδάκη του ΑΣ Αιγυπτιωτών στις  11 Ιουνίου 2015, έμελλε να είναι η τελευταία παρτίδα του. Δεν έγινε εφικτό να δώσει συνέχεια στην αγωνιστική επιστροφή του, παρότι κατά διαστήματα το συζητούσε.

Όσοι τον γνωρίσαμε από κοντά μέσα από τον Α.Ο.Ν.Φ. αλλά και σύσσωμη η οικογένεια του Σ.Ο.Ν.Φ. εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του,  ιδιαίτερα στον Γιώργο, τον Βασίλη και τον Αλέξανδρο.

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 – τηλ  2117056447  –  www.sonf.gr
Προηγούμενο άρθροΛαϊκή Συνέλευση ΝΦ – ΝΧ: Διαχείριση του άγχους με σωματικές πρακτικές
Επόμενο άρθροΜε εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με θέμα: «Ψυχική Υγεία & Ζωή – Παιδιά, Έφηβοι και διαδίκτυο, η σύγχρονη πρόκληση»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.