Eκλογοαπολογιστική συνέλευση την Δευτέρα 30/01 του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Νέας Χαλκηδόνας

0
Ο Συλλογος μας προχωραει σε εκλογοαπολογιστικη συνελευση την δευτερα 30/01.
Σας καλούμε όλους σας στην εκλογοαπολογιστικη γενική συνέλευση την Δευτέρα  30/01/2023 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη

Θέματα: 1. Κατάσταση των κτιρίων του Σχολείου μας
2. Οικονομικός Απολογισμός
3. εκλογή εφορευτικής επιτροπής

Εκ του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Θα σας παρακαλούσαμε να προσπαθήσετε να έρθετε την Δευτέρα το απόγευμα στο σχολειο μας. Τα προβλήματα είναι πολλά και θελουμε σύλλογο δυνατό με νέα πρόσωπα , η εκπροσώπηση που πετύχαμε πέρυσι στην Ενωση Γονεων βοήθησε στο να έχουμε πιο δυνατή φωνή προς τον Δήμο.
Εκ του ΔΣ του Συλλογου Γονεων και Κηδεμονων του Γυμνασιου Νεας Χαλκηδονας
Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια «Η Αθλητική Πόλη» Ποδηλατικοί Αγώνες Α.Ε.Κ : Διοργάνωση & Πρόγραμμα
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια «Η Αθλητική Πόλη» Ποδηλατικοί Αγώνες Α.Ε.Κ στη Νέα Φιλαδέλφεια – Ο Αθλητικός μας Εορτασμός – Ημέρα Πρώτη / Πρωϊνή Ψηφιακή Παρουσίαση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.