«ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑΠΙΝΤ 2023» 6 Ιανουαρίου 2023

0
«ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑΠΙΝΤ 2023»
 6 Ιανουαρίου 2023
 
 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
 
Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας προκηρύσσει τουρνουά Rapid με διεθνή αξιολόγηση με την ονομασία «Πρωτοχρονιάτικο Ράπιντ 2023».
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές και σκακίστριες του Σ.Ο.Ν.Φ, καθώς και άλλων συλλόγων με εθνική ή διεθνή αξιολόγηση.
Δεν υπάρχει παράβολο όμως οι παίκτες θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με ενεργοποιημένο δελτίο αθλητικής ιδιότητας (προϋποθέτει καταβολή τέλους 10€ στην ΕΣΟ μέσω της σχετικής πλατφόρμας). Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δηλώσεις συμμετοχής:
 • στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Σ.Ο.Ν. Φιλαδέλφειας: sonfilad@yahoo.gr
• καθώς και στον αγωνιστικό χώρο, μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΩΝΩΝ : Διευθυντής αγώνων είναι ο Δεληγιάννης Νικόλαος.
Επικεφαλής διαιτητής και υπεύθυνος κληρώσεων είναι ο Οδυσσέας Βαζελάκης.
 Διαιτητές : Ευμορφία Κοντιώτη, Αθηνά Τσουκαράκη
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ: Το εντευκτήριο του Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας, Πλατεία Κολοκοτρώνη 12- 15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά), Νέα Φιλαδέλφεια.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ελβετικό σύστημα 6 γύρων, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023 και ώρα έναρξης του πρώτου γύρου στις 5:30 μ.μ..
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει μισή ώρα πριν την έναρξη του πρώτου γύρου, να είναι παρόντες και να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους.
ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ: Ο χρόνος σκέψης ορίζεται σε δέκα λεπτά (10΄), με προστιθέμενο χρόνο πέντε δεύτερα (5΄΄), για κάθε κίνηση, από την πρώτη κίνηση, για κάθε παίκτη, για ολόκληρη την παρτίδα.
ΕΠΑΘΛΑ: Θα δοθούν μετάλλια στους τρείς πρώτους της τελικής κατάταξης, καθώς και στην πρώτη γυναίκα, στο πρώτο αγόρι και στο πρώτο κορίτσι κ16 και κ12 εφόσον ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι τουλάχιστον τρεις σε κάθε κατηγορία.
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΡΣΗΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: Θα ισχύσουν τα εξής κριτήρια: · το μεταξύ των ισόβαθμων αποτέλεσμα (μόνο αν όλοι οι ισόβαθμοι έχουν παίξει μεταξύ τους) · Buchholz · άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας και κριτήρια άρσης της
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Θα ισχύσουν οι Κανονισμοί της FIDE και της Ε.Σ.Ο.
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 – τηλ  2117056447  –  www.sonf.gr
Προηγούμενο άρθροΠρωτοχρονιάτικο μήνυμα Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη
Επόμενο άρθροΓ. Πατούλης: «Συνεχίζουμε όλοι μαζί και τη νέα χρονιά, ενωμένοι και προσηλωμένοι στο καθήκον. Να ανεβάσουμε την Αττική ακόμα ψηλότερα» – Η νέα σύνθεση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.