Νέα Φιλαδέλφεια «Η Αθλητική Πόλη» Ποδηλατικοί Αγώνες ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια – Ο Αθλητικός μας Εορτασμός Απολογισμός Δράσεων & Συμπεράσματα

0

Από 26 Ιανουαρίου 2023 έως και 29 Ιανουαρίου 2023, για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες, εορτάσαμε αθλητικά.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ & ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

ΟΙ ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ STUDIOELECTRONICS.GR & ΑΕΚΙDΕΑ.ORG σε συνεργασία με την FX NEWS, παρουσίασαν Ψηφιακό Πρόγραμμα τεσσάρων ημερών Αθλητικού Εορτασμού, στις 26, 27, 28 & 29/1/2023, το οποίο ταυτόχρονα προβλήθηκε στις ηλεκτρονικές σελίδες www.fxnews.gr και www.aekidea.org , καθημερινά πρωί και απόγευμα, με ποικίλη θεματολογία, σε Ελληνική, Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.

Η Θεματική πληροφόρηση αντλήθηκε από την ειδική έκδοση των Πολυθεματικών Χώρων STUDIOELECTRONICS.GR & ΑΕΚΙDΕΑ.ORG , που φέρει τον τίτλο «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΕΩΣ». Με τις πολιτιστικές δράσεις και δραστηριότητές μας, προβάλλαμε την Πόλη Νέα Φιλαδέλφεια, σε εθνικό και διεθνές κοινωνικό περιβάλλον, ως την κορυφαία Αθλητική Πόλη της Ελλάδας.

Συμπερασματικά, με την πρώτη (πιλοτική) δράση μας, εξωστρεφούς προβολής της Πόλεώς μας, επιτυχώς συνεορτάσαμε τους Ποδηλατικούς Αγώνες της Α.Ε.Κ στη Νέα Φιλαδέλφεια, πολύ περισσότερο αποδείξαμε την αναγκαιότητα προβολής της Πόλης μας, αυτή τη φορά με Ταυτότητα Πόλεως (City Branding).

Λαμβάνοντας υπόψη, ότι αρκετές πόλεις του  εξωτερικού διαθέτουν «Ταυτότητα Πόλεως», αξιοποιώντας κατά το καλύτερο τα τοπόσημά τους, ως ελκυστικό μέσο επισκεψιμότητας, προτείνουμε ομοίως και εμείς στη δημιουργία δράσεων αναγνωρισιμότητας.

Συνεπώς, λάβαμε υπόψη την πολιτισμική επάνοδο της Αθλητικής Ενώσεως Κωνταντινουπόλεως (ΑΕΚ), με τη σύγχρονη πλέον προσφορά αθλητικών και πολιτιστικών κεφαλαίων σε εσωτερικό και εξωτερικό. Επιπρόσθετα, καθόσον εορτάσαμε την 100ετία Μνήμης Μικρασιατικού Ελληνισμού, λάβαμε υπόψη το Θρησκευτικό Κεφάλαιο, που συνδέει κάθε τμήμα της αλησμόνητης ιστορίας μας.

Όλοι μας γνωρίζουμε, ότι τα Ιστορικά, Θρησκευτικά και Αθλητικά γνωρίσματα της Πόλεώς μας, με κοινό σημείο αναφοράς τις Αλησμόνητες Πατρίδες, συναποτελούν την Ταυτότητά της. Κατά την εκτίμησή μας, αυτή η Πρόταση που αναφέρεται στην ταυτότητα της Πόλης, μπορεί να τύχει εφαρμογής. Η Πρότασή μας θα πρέπει να έχει την αποδοχή της Δημοτικής Αρχής, της Μητροπόλεώς μας, της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως (ΑΕΚ) και Πολιτιστικών Ιδρυμάτων (όπως ΠΠΙΕΔ), σε συνεργασία και με την έχουσα την πρωτοβουλία FX NEWS και τους συνεργαζόμενους Πολυθεματικούς Χώρους STUDIOELECTRONICS.GR & ΑΕΚΙDΕΑ.ORG.

Από κοινού, οι αποδεχθέντες την Πρόταση θα πρέπει να συζητήσουν σχετικές παραμέτρους, όπως είναι η ελκυστικότητα, η επισκεψιμότητα, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, σε συνεργασία με επαγγελματικές και κοινωνικές / πολιτιστικές ομάδες της Πόλεώς μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

Πολυθεματικοί Χώροι

STUDIOELECTRONICS.GR & ΑΕΚΙDΕΑ.ORG.

Η Συντακτική Ομάδα, σε συνεργασία με την

Τοπική ηλεκτρονική & έντυπη εφημερίδα FX NEWS

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, η εκδήλωση με θέμα: “Οδική Συμπεριφορά και ασφάλεια”
Επόμενο άρθροΤην ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.