Τελετή κοπής πίτας και παρουσίασης της νέας φανέλας του ποδηλατικού τμήματος της ΑΕΚ στο Π.Π.Ι.Ε.Δ

0

Τελετή κοπής πίτας και παρουσίασης της νέας φανέλας του ποδηλατικού τμήματος της ΑΕΚ στο Π.Π.Ι.Ε.Δ

ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

H σημερινή ημέρα διοργάνωσης του ποδηλατικού αγώνα της ΑΕΚ, υπήρξε σημαντική. Δεν ηταν μόνο το φυσικό τοπίο το οποίο ομόρφαινε το περιβάλλον μας, ηταν και ο δυναμισμός των 150 ποδηλατών που μας εντυπωσίασε σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Εξίσου εντυπωσιακή ηταν η βραδινή εκδήλωση εντός του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ), στη Νέα Φιλαδέλφεια. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ, η οποία απέδειξε για ακόμη μια φορά οτι αποτελεί εναν κορυφαίο Ιστορικό Σύλλογο της χώρας.

Μεγάλο μερίδιο επιτυχίας ανήκει στο Διοικητικό και Τεχνικό Ανθρώπινο Δυναμικό του Ποδηλατικού τμήματος, έφορο κ.Γατσούλη, προπονητή κ.Παππουτσά και ολης της προπονητικής ομάδας στο σύνολο της. Το σημερινό ποδηλατικό τμήμα ειναι ο άξιος συνεχιστής της προσφοράς των πρώτων ποδηλατών της ΑΕΚ, Καλούδη και Κουβέλη.

Στις μέρες μας το Ποδηλατικό τμήμα ολοένα και περισσότερο κοσμεί την ΑΕΚ, με ατομικές και ομαδικές διακρίσεις. Στην άριστη αυτη απόδοση των ποδηλατών ταιριάζει μια ανάλογη εμφάνιση. Αυτη την εμφάνιση, φανέλα Αθλητού, παρουσίασαν τα διακεκριμένα Διοικητικά Στελέχη της ΑΕΚ και απέσπασαν το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων, εντός του κατάμεστου χώρου.

Αναφερόμαστε, σε μια πανέμορφη Εμφάνιση Ποδηλάτη, η οποία τιμά την Ιστορικότητα της ΑΕΚ, καθόσον φέρει επάνω της παράσταση του Βυζαντινού Δικέφαλου Αετού. Κατα την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν παλαιοί και νέοι ποδηλάτες, οι οποίοι έλαβαν πλακέτες και Κύπελλα απο τον Έφορο ποδηλασίας κ.Γατσούλη και απο παρευρισκόμενες προσκεκλημένες προσωπικότητες. Ολοι μας απευθύνουμε ενα βροντερό εύγε, ως φίλαθλοι και οπαδοί, προς ολα τα στελέχη του τιμημένου μας Συλλόγου, Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως.

Ο Αρχιμ. Τιμόθεος Ηλιάκης ευλόγησε την βασιλόπιτα του Ποδηλατικού τμήματος της ΑΕΚ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η κα.Κεραμέως, ο κ.Κουμουτσάκος, κα.Αποστολάκη, ο Δήμαρχος ΝΦ-ΝΧ Γιάννης Βούρος, ο κ.Μπερδέσης, η κα.Παπασταμάτη, κ.Γρετζελιάς, ο κ.Τομπούλογλου, ο κ.Τζέλης, ο κ.Αναγνώστου, ο κ.Αυγέρης , ο κ.Χατζήβεης κ.α

Φωτορεπορτάζ – Live

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ – Οι Ποδηλατικοί Αγώνες Α.Ε.Κ εντός Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας σε εξέλιξη
Επόμενο άρθροΠοδηλατικοί αγώνες Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας – Δηλώσεις Έφορου κ.Γατσούλη & Προπονητή κ.Παπουτσά
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.