Επιθεώρηση της UEFA στο γήπεδο της ΑΕΚ παρουσία του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου

0

Η ενημέρωση του Δήμου ΝΦ-ΝΧ

Στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκε κλιμάκιο της UEFA. Συγκεκριμένα άνθρωποι της UEFA παρουσία στελεχών της ΠΑΕ ΑΕΚ-υπευθύνων του γηπέδου, αλλά και του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου επιθεώρησαν την Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ Arena και είχαν ευρεία συζήτηση με τους υπεύθυνους της γηπεδικής εγκατάστασης για όλες τις λειτουργίες και τα βελτιωτικά έργα που μπορούν και πρόκειται να γίνουν.

Υπενθυμίζουμε πως η έδρα της Ένωσης είναι υποψήφια για να γίνει ο τελικός του Conference league, το 2024.

Επιθεώρηση έγινε επίσης στον χώρο του άλσους, αλλά και σε μεγάλο μέρος της πόλης, από την οδό Παπαναστασίου, έως την οδό Χίου.

Ακολούθησε σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σε χώρο του γηπέδου, στην οποία επίσης συμμετείχε ο Δήμαρχος κ. Βούρος.

Προηγούμενο άρθροΕνωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ΝΦ-ΝΧ : Όλοι στην κινητοποίηση αύριο Παρασκευή 13/1 στις 12 στο Δημαρχείο
Επόμενο άρθροΠρόκληση τακτικής συνεδρίασης οικ. επιτροπής 18.1.2023 (Ωρα 9.30 π.μ.)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.