Πρόκληση τακτικής συνεδρίασης οικ. επιτροπής 13.12.2022 (Ωρα 9.30 π.μ.)

0

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

Προς  Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

KOIN.: Αυτοτελές Τμήμα Νομικής Υπηρεσίας

Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, την 13η του μηνός Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Υποβολή εισήγησης προς το Δ.Σ. για την 8ηαναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2022.
  2. Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων του ΠΠΙΕΔ οικ. έτους 2023, βάσει της αριθ. 28/2022 απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.
  3. Επανέγκριση όρων μελέτης και επανακατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια πετρελαίου κίνησης για το Α’ τετράμηνο του έτους 2023» (Α.Μ. 134/22).
  4. Επανέγκριση όρων μελέτης και επανακατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για το Α’ τετράμηνο του έτους 2023» (Α.Μ. 135/22).
  5. Έγκριση όρων μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού στην Πρόσκληση 08 του Προγράμματος «Α.Τρίτσης» με τίτλο «Ψηφιακές Υπηρεσίες Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας» (επανεισαγωγή).
  6. Αποδοχή συμμετοχής του Δήμου στο πρόγραμμα χρηματοδότησης για την ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων «ΗΛΕΚΤΡΑ», δέσμευση για την κάλυψη τυχόν υπερβάλλοντος ποσού από ιδίους πόρους και αποδοχή υλοποίησης προτεινόμενων επεμβάσεων με μέθοδο υλοποίησης μέσω ανάθεσης δημόσιας σύμβασης.
  7. Κατάρτιση όρων δημοπράτησης για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «Εκπόνηση μελέτης για την ανάπλαση του Άλσους Δήμου Νέας-Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας» (Α.Μ. 98/2021).
  8. Α.Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης του έργου με τίτλο «Αστική αναζωογόνηση, ανάπλαση χώρου οδού Λάρνακος και διάνοιξη πεζοδρόμου Ο.Τ. 243β  Δ.Ε.Ν.Φ.» (Α.Μ. 99/2021) Β. Κατάρτιση όρων δημοπράτησης του διαγωνισμού του έργου και Γ. Συγκρότηση  επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού.
  9. Ορισμός επιτροπής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων (1. Κ.Χ. Τουραλή 2. Πλατεία Αγ. Μαρίνας)» (Α.Μ. 90/2018).
  10. Έγκριση 1ουΑ.Π.Ε.-Τακτοποιητικού του έργου «Αποκατάσταση φθορών πεζοδρομίων» (Α.Μ.: 06/2022).
11. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και έγκριση σύναψης 1ης Σ.Σ.Ε. του έργου «Συντήρηση & επισκευή κτιριακών εγκαταστάσεων σχολείων» (ΑΜ :31/2020).
  1. Έγκριση έκτακτης επιχορήγησης της 2ηςΣχολικής Επιτροπής και εξειδίκευση σχετικής πίστωσης.
  2. Απόδοση ΧΕΠ για την προμήθεια ειδικών καρτών προπληρωμής ταχυδρομικών τελών και απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου
  3. Αποδοχή δωρεάς προϊόντων προς τη Δομή Σίτισης και Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.
  • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

                                                   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                          ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                                                            ΙΩΑΝΝΗΣ  ΒΟΥΡΟΣ

Προηγούμενο άρθροΗ διάλεξη της κ. Άννας Λάζου, στις 7 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ., ανεβλήθη λόγω τεχνικών προβλημάτων και θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 12 Δεκεμβρίου.
Επόμενο άρθροΠρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημ. Συμβουλίου 14.12.2022 (Ωρα 7 μ.μ.)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.