Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Π.Π.Ι.Ε.Δ

0

Το πρωί της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκαν, με πολύ ενθουσιασμό και μεγάλη συμμετοχή παιδιών, οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Ιδρύματος.

Το ισόγειο του Π.Π.Ι.Ε.Δ. γέμισε από τους μικρούς συμπολίτες μας που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη Χριστουγεννιάτικη παράσταση βασισμένη στο βιβλίο της Ξένιας Καλογεροπούλου «Η Μπάμπουσκα».

Μετά την παράσταση τα παιδιά έπαιξαν με τη χριστουγεννιάτικη μασκότ, φωτογραφήθηκαν και πήραν δωράκια από τον Άη – Βασίλη. Τα ξωτικά βάψανε με χριστουγεννιάτικες παραστάσεις τις μικρές φατσούλες και τους χάρισαν πολύχρωμες μπαλονοκατασκευές.

Τέλος, όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, απολαύσαμε λιχουδιές βουτηγμένες στη σοκολάτα, από το σιντριβάνι σοκολάτας που είχε στηθεί στον αύλιο χώρο.

Προηγούμενο άρθροΔιανομή γλυκών και παιχνιδιών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!
Επόμενο άρθροΔέματα Αγάπης από τον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.