Θεμελίωση Ιερού Ναού στον υπό ανέγερση χώρο του Ιωνικού Κέντρου της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος.

0

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως κ. Βαρνάβας, παρουσία των Σεβ. Μητροπολιτών Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και Ανέων κ. Μακαρίου, τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη των εργασιών του νέου Ιερού Ναού επ’ ονόματι του Πολιούχου της Ιεράς Μητροπόλεως Αγίου Γεωργίου του Νεαπολίτου, ο οποίος ανεγείρεται με την πολύτιμη χορηγία του κ. Α. Μαρτίνου και θα αποτελέσει τον πρώτο Ιερό Ναό στην Ελλάδα στη μνήμη του Αγίου.

Στην τελετή παρέστησαν η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Θάνος Λέκκας, η Τοπική Σύμβουλος Ν.Φ. Αγγελική Σουρτζή, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Ιωνίας, ενώ τον κ. Μαρτίνο εκπροσώπησε ο κ. Δήμητριος Καλάκος, Διευθυντής Τεχνικών Έργων της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου.

Πλούσιο Φωτορεπορτάζ

Προηγούμενο άρθροΠρόσκοποι Ν.Φιλαδελφείας – Παλαιοί Πρόσκοποι Ν.Φιλαδελφείας – Ν.Χαλκηδόνας – Εκδήλωση Μνήμης “100 χρόνων μετα την καταστροφή της Μικρασιατικής Γης”
Επόμενο άρθροΔευτέρα 7/11/2022 στις 7 μ.μ. Πέμπτος κύκλος διαλέξεων φιλοσοφίας με κύρια θεματική “Εκδοχές βίας στο σύγχρονο κόσμο και η Φιλοσοφία”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.