Με κατάθεση στεφάνου στο 2ο Νηπιαγωγείο – 2ου Δημοτικό Σχολείο Νέας Χαλκηδόνας τίμησε την επέτειο του Πολυτεχνείου ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος

0

Η ενημέρωση του Δήμου ΝΦ-ΝΧ


Με κατάθεση στεφάνου τίμησε την επέτειο του Πολυτεχνείου ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος
Όπως έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια και σε μία συμβολική κίνηση, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Τάσο Κωνσταντινίδη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής & Αναπτυξιακής Πολιτικής Θάνο Λέκκα, βρέθηκε την Πέμπτη 17 Νοέμβρη στο συγκρότημα του 2ου Νηπιαγωγείου – 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Χαλκηδόνας (π. κάτεργα ΕΑΤ – ΕΣΑ), όπου και κατέθεσε στεφάνι, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους υποδέχθηκε στον χώρο η διευθύντρια του 2ου Νηπιαγωγείου Νέας Χαλκηδόνας Σοφία Θεοδώρου.
Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά:
«17 Νοέμβρη 1973 – 17 Νοέμβρη 2022. 49 χρόνια μετά από την μαζική, ηρωική εξέγερση των νέων της πατρίδας μας, των εκατοντάδων φοιτητών και σπουδαστών, που με δύναμη ψυχής και αυταπάρνηση όρθωσαν περήφανα το ανάστημά τους, αντιστεκόμενοι στο δικτατορικό καθεστώς. Δίνοντας τον δικό τους αγώνα για ελευθερία, αξιοπρέπεια και δημοκρατία. Τους νέους και τις νέες που δεν έσκυψαν το κεφάλι στην καταπίεση, που δεν υποτάχθηκαν στο μαύρο της χούντας.
Η εξέγερση του Πολυτεχνείου ενέπνευσε, εμπνέει και θα εμπνέει, εξακολουθεί να εγείρει συνειδήσεις, με μηνύματα και συμβολισμούς που οφείλουμε να διαφυλάξουμε στο διηνεκές. Με εφόδιά μας την γνώση και την μνήμη, τις αξίες και τα ιδανικά εκείνα για τα οποία ο λαός μας έχει αγωνιστεί πολλές φορές στο παρελθόν».
Προηγούμενο άρθροΠΡΟΣΚΛΗΣΗ της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης “Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία”
Επόμενο άρθροΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 18η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.