TAE KWON DO στον Α.Γ.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας!

0

Σε έναν σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο σας περιμένουμε να προπονηθείτε με επαγγελματισμό και ασφάλεια στο ολυμπιακό (wtf) και παραδοσιακό (itf) άθλημα του ταεκβοντό.

Ο Α.Γ.Σ. TAEKWONDO Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ στεγάζεται σε έναν χώρο 170 τ.μ. και παρέχει στους μικρούς και μεγάλους αθλητές του την δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης προπόνησης, τόσο στο ταεκβοντό, όσο και γενικότερα στην φυσική κατάσταση και ενδυνάμωσή τους.

Η αγωνιστική και προπονητική μας κατάρτιση σε συνδυασμό με σύγχρονο εξοπλισμό (βάρη, ποδήλατα, ελλειπτικό, διάδρομο), αποτελούν μια δυνατή αθλητική εμπειρία και θέτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού!!!

Ο Σύλλογός μας ανήκει στη δύναμη της Αθλητικής Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ελλάδας (Α.Ο.Τ.Ε) και είναι αναγνωρισμένος από την Γ.Γ.Α.

Στα χρόνια λειτουργίας του, έχει καταφέρει Πανελλήνιες διακρίσεις στις κατηγορίες Παίδων – Εφήβων και Ανδρών, Μάχης καθώς και πλήθος διακρίσεων σε διασυλλογικά Πρωταθλήματα ITF αλλά και KICK BOXING (LIGHT CONTACT)!

Αποτέλεσμα των Πανελληνίων διακρίσεών μας είναι η μοριοδότηση των Αθλητών μας από την Πολιτεία για την είσοδό τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα της Χώρας!!

 

Προηγούμενο άρθροΗ άγνωστη ιστορία του «TOKEI MARU» και συναυλία Μικρασιατικής μουσικής στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΤοποθέτηση νέων καφέ και μπλε κάδων στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.