Εκδήλωση μνήμης και τιμής στον Κωνσταντίνο Σπανούδη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 23 Οκτωβρίου στο Πνευματικό κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, από την Λέσχη φίλων καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ.

0

Εκδήλωση μνήμης και τιμής στον Κωνσταντίνο Σπανούδη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 23 Οκτωβρίου στο Πνευματικό κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, από την Λέσχη φίλων καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ.

Σύντομους χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν
– ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος,

– ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. π. Τιμόθεος (Γεν. Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι.Μ),

– ο εκπρόσωπος του Υφυπουργείο Αθλητισμού Βαγγέλης Μπραουδάκης,

– ο Αντώνης Λαμπίδης (Πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών),

– ο Στάθης Αρβανίτης (Γ.Γ. συλλόγου Μεγαλοσχολιτών),

– ο Κώστας Χαραλαμπίδης (Γ.Γ. Απόλλωνα Σμύρνης).

Για τον Κωνσταντίνο Σπανούδη μίλησαν ο Δημήτρης Σακελλάρης (Ιστορικός), ο Στράτος Σεφτελής (Δημοσιογράφος), ο Αιμίλιος Περδικάρης (γεν. διευθυντής του ΑΠΕ – ΜΠΕ), ο Αλέξανδρος Κιτροέφ (ομότιμος καθ. Ιστορίας), η Δρ Λυδία Ιωαννίδου – Μουζάκα (Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας), ο Γιώργος Νικολάου (διευθυντής επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ), ο Νίκος Δευτεραίος (π. Γεν. αρχηγός του ΑΣ ΑΕΚ, πολ. μηχανικός), και ο Γαβρίλης Ιστικόπουλος (λογοτέχνης).

Την όμορφη εκδήλωση συντόνισε η Δημοσιογράφος Χριστίνα Αμερικάνου, και τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, η π. Υπουργός Μ. Αποστολάκη, η π. Βουλευτής Ελένη Αυλωνίτου, παλαίμαχοι της ΑΕΚ και πλήθος κόσμου.

Ακολουθεί πλούσιο Φωτορεπορτάζ

Προηγούμενο άρθροΠροσκοπικό Open Day στο Πάρκο Μικρασιατών στη Νέα Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΒίντεο πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Αγία Σοφία (Opap Arena) Νέα Φιλαδέλφεια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.