Δημόσιες ευχαριστίες απο Γ.Πατούλη και Γ.Βούρο για Δ.Μελισσανίδη για τα Εγκαίνια του νέου Γηπέδου της ΑΕΚ – Το στολίδι της πόλης μας!

0

Γιώργος Πατούλης με ποστάρισμά του στα social media ευχαρίστησε δημόσια τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ αναφέρθηκε φυσικά και στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ο περιφερειάρχης Αττικής έγραψε:

“Η Αγιά Σοφιά ξυπνάει μνήμες από τις αλησμόνητες Πατρίδες! Ανήκει σε όλους τους Έλληνες, στην ιστορική ομάδα της ΑΕΚ και στον αθλητισμό. Τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν συγκινητικά, τον ευχαριστώ απ την καρδιά μου. Προεκλογικά είχα υποσχεθεί πως πριν το 2023, η ΑΕΚ θα μπει στο νέο της γήπεδο, στα 100 χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής. Όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά, κάναμε τα πάντα για το σημερινό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ όλους αυτούς που συνέβαλλαν για την «Αγιά Σοφιά». Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να δημιουργήσει νέα και σύγχρονα γήπεδα για τους φιλάθλους!”

Ενώ ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας ανέφερε: Μία μέρα ιστορική, μία μέρα συγκλονιστική.

“Για την μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ.

Για την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Για τον μεγαλομέτοχο και διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ Δημήτρη Μελισσανίδη, που έκανε πράξη το μεγάλο όνειρο όλων των Ενωσιτών!

Νέα Φιλαδέλφεια και ΑΕΚ, ΑΕΚ και Νέα Φιλαδέλφεια από τις 30 Σεπτεμβρίου 2022, όπως ακριβώς συνέβη το 1930 και για 73 χρόνια, συνεχίζουν την κοινή τους πορεία στις σελίδες της ιστορίας. Στις σελίδες του παρόντος και του μέλλοντος.

ΑΕΚ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!”.

 

Προηγούμενο άρθροΤα εγκαίνια της OPAP ARENA! – Βίντεο ΠΑΕ ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΕπιμνημόσυνη Δέηση & κατάθεση στεφάνων για τα Θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής στο πάρκο Μικρασιατών – Live Φωτορεπορτάζ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.