Βίντεο – Η περιφορά της εικόνας της Παναγίας Βουρλιώτισσας στη Ν. Φιλαδέλφεια

0

Ανήμερα της εορτής το πρωί, Κυριακή 2 Οκτωβρίου (Β΄ Λουκά) τελέσθηκε η Πανηγυρική Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερρών κ. Θεολόγου, ο οποίος χοροστάτησε και στον Όρθρο, και συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Λαρίσης κ. Ιερωνύμου και Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ, ενώ συμπροσευχόμενος εντός του Ιερού Βήματος παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ανέων κ. Μακάριος.

Το παρών στην εορτή έδωσαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας κ. Ιωάννης Βούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Δημόπουλος, εκπρόσωποι κομμάτων, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, μέλη του Δημοτικού και των Κοινοτικών Συμβουλίων του Δήμου, εκπρόσωποι προσφυγικών σωματείων και πλήθος πιστών, οι οποίοι προσήλθαν με ευλάβεια για να προσκυνήσουν την Ιερά θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας καθώς και το τεμάχιο Τιμίου Ξύλου εκ του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού του Κυρίου μας.

Το απόγευμα στις 18 30 τελέστηκε και η περιφορά της εικόνας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Προηγούμενο άρθροΗ Σύναξη της Παναγίας Βουρλιώτισσας στη Ν. Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.