Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης οικ.επιτροπής 5.9.2022 (Ωρα 9.30 π.μ.)

0

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

Προς  Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

KOIN.: Αυτοτελές Τμήμα Νομικής Υπηρεσίας

Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, την 5η του μηνός Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Α. Αποδοχή όρων και προϋποθέσεων δανειακού συμβολαίου στα πλαίσια της ενταγμένης στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» πράξης με τίτλο «Αστική αναζωογόνηση στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας», συνολικού ποσού 963.904,60 € Β. Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή του δανειστικού συμβολαίου.
  2. Ανάκληση της αριθ. 169/2022 απόφασης Οικ. Επιτροπής και εκ νέου έγκριση ενεργοποίησης δικαιώματος προαίρεσης  για την «Προμήθεια καυσίμων κίνησης οχημάτων, πετρελαίου θέρμανσης και λιπαντικών έτους 2022» (A.M.: 133/2021).
  3. Έγκριση διαγραφής χρεών οφειλετών Δήμου.
  • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

                                                   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                          ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                                                            ΙΩΑΝΝΗΣ  ΒΟΥΡΟΣ

 

Προηγούμενο άρθροΑυτοψία του Δημάρχου Γιάννη Βούρου στις εργασίες σε σχολικές μονάδες της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΝέος ορισμός Αντιδημάρχου στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.