Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Μία ακόμη υπέροχη μουσική βραδιά στο πιο όμορφο άλσος της Αττικής!

0

Δελτίο Τύπου

 Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Μία ακόμη υπέροχη μουσική βραδιά στο πιο όμορφο άλσος της Αττικής!

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου, οι φετινές συναυλίες στην λίμνη του αγαπημένου μας άλσους!

Ο μοναδικός Μίλτος Πασχαλίδης για τρεις περίπου ώρες ξεσήκωσε το ενθουσιώδες κοινό, τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες, που όλοι μας έχουμε αγαπήσει!

Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ευχαρίστησε τις συμπολίτισσές μας και τους συμπολίτες μας που αγκάλιασαν τον φετινό “Πολιτιστικό Σεπτέμβρη”, στήριξαν και τίμησαν με την παρουσία τους όλες ανεξαιρέτως τις εκδηλώσεις του Δήμου, αποδεικνύοντας πως ο Πολιτισμός και η ψυχαγωγία δεν είναι πολυτέλεια αλλά αδήριτη ανάγκη.

Το πρόγραμμά μας φυσικά δεν ολοκληρώθηκε. Ακολουθούν θεατρικές και μουσικοθεατρικές παραστάσεις τόσο στο Π.Π.Ι.Ε.Δ, όσο και στον Πολυχώρο Δροσίνη της Νέας Χαλκηδόνας.

Συνεχίζουμε!!

 

Προηγούμενο άρθροΜε μεγάλη επιτυχία και πολλά χαμόγελα η εκδρομή των ΚΑΠΗ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στο Ναύπλιο!
Επόμενο άρθροΨήφισμα συμπαράστασης στις αγωνιζόμενες γυναίκες του Ιράν από το Δημοτικό Συμβούλιο ΝΦ-ΝΧ κατόπιν εισήγησης του Δικτύου Γυναικών ΝΦ-ΝΧ και της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.