Εντυπωσίασε το κοινό η συναυλία «Σμύρνη – Ιωνία – Ελλάδα» στην πλατεία Παναιτωλίου στη Νέα Ιωνία

Εντυπωσίασε το κοινό η συναυλία «Σμύρνη – Ιωνία – Ελλάδα» στην πλατεία Παναιτωλίου

Μια ακόμη θαυμάσια μουσική βραδιά διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Ιωνίας στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων και με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Η συναυλία «Σμύρνη – Ιωνία – Ελλάδα, Ταξιδεύοντας με μια αγκαλιά τραγούδια» με την αξεπέραστη Μαρία Σουλτάτου, τον σπουδαίο Γιώργο Υδραίο και τον χαρισματικό Δημήτρη Σαβαΐδη, ξεσήκωσαν το πολυάριθμο κοινό της Νέας Ιωνίας με ήχους από όλη την Ελλάδα, μικρασιάτικα τραγούδια, καθώς και μεγάλες επιτυχίες του Ιωνιώτη Στέλιου Καζαντζίδη.

Στην εκδήλωση παρέστη η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Αριστείδης Χατζησαββίδης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Αντώνης Καρβουνιάρης, εκπρόσωποι πολιτιστικών σωματείων και πλήθος κόσμου.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Νέα Φιλαδέλφεια και την Αττική στο FX-news.gr.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ


- Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΓΑΛΑΤΣΙ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ