Εντυπωσίασε το κοινό η συναυλία «Σμύρνη – Ιωνία – Ελλάδα» στην πλατεία Παναιτωλίου στη Νέα Ιωνία

0

Εντυπωσίασε το κοινό η συναυλία «Σμύρνη – Ιωνία – Ελλάδα» στην πλατεία Παναιτωλίου

Μια ακόμη θαυμάσια μουσική βραδιά διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Ιωνίας στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων και με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Η συναυλία «Σμύρνη – Ιωνία – Ελλάδα, Ταξιδεύοντας με μια αγκαλιά τραγούδια» με την αξεπέραστη Μαρία Σουλτάτου, τον σπουδαίο Γιώργο Υδραίο και τον χαρισματικό Δημήτρη Σαβαΐδη, ξεσήκωσαν το πολυάριθμο κοινό της Νέας Ιωνίας με ήχους από όλη την Ελλάδα, μικρασιάτικα τραγούδια, καθώς και μεγάλες επιτυχίες του Ιωνιώτη Στέλιου Καζαντζίδη.

Στην εκδήλωση παρέστη η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Αριστείδης Χατζησαββίδης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Αντώνης Καρβουνιάρης, εκπρόσωποι πολιτιστικών σωματείων και πλήθος κόσμου.

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν rapid tests στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας την Πέμπτη 07 Ιουλίου (07/07/2022)
Επόμενο άρθροΑυτοψία του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου στα έργα Γηπέδου ΑΕΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.