Μία μαγική μουσική βραδιά με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο στη Νέα Χαλκηδόνα!

0

Μία μαγική μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Δευτέρα 11 Ιουλίου, οι συμπολίτες μας στο πάρκο «Γ. Αποστολάκης» στη Νέα Χαλκηδόνα.

Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μάκης Ψαραδέλλης, και Νάγια Αγοραστού – Παγουτέλη, σε μία ξεχωριστή μουσική σύμπραξη, παρουσίασαν ένα υπέροχο λαϊκό πρόγραμμα με τραγούδια από το προσωπικό τους ρεπερτόριο αλλά και επιτυχίες μεγάλων συνθετών.

Τους ερμηνευτές συνόδευσαν ο Χρήστος Κουμούσης (πιάνο και επιμέλεια ορχήστρας), ο Βαγγέλης Βοττέας (βιολί) ο Περικλής Παπαδόπουλος (κιθάρα), η Εύη Καννέλου (κρουστά) και ο Γιάννης Γρυπαίος (μπάσο).

Μία όμορφη μουσική βραδιά που διοργανώθηκε από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων για το «Έτος Μικρασιατικού Ελληνισμού» αλλά και της ημέρας του εορτασμού της αναμνήσεως του θαύματος της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ευφημίας.  Ημέρα κατά την οποία εορτάζει ο ομώνυμος Ιερός Καθεδρικός Ναός της Νέας Χαλκηδόνας.

«Μετά από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων, έχουμε φέτος την ευκαιρία να ξεδιπλώσουμε σε μεγαλύτερο βαθμό, προς όλους εσάς, ορισμένες από τις πτυχές του πολιτιστικού μας προγράμματος. Παράλληλα αναδεικνύουμε τους χώρους πολιτισμού του Δήμου μας, τιμούμε την ιστορία του τόπου μας, στηρίζουμε την καλλιτεχνική δημιουργία. Φυσικά δεν σταματάμε εδώ, οι εκδηλώσεις του καλοκαιριού συνεχίζονται, ενώ ανάλογο πρόγραμμα σχεδιάζουμε με το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου μας και για τον προσεχή Σεπτέμβριο»,ανέφερε στο σύντομο καλωσόρισμά του προς το κοινό ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

Την μουσική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος Πανοσιολογιώτατος π. Τιμόθεος, η π. Υπουργός και Βουλευτής Κατερίνα Μπατζελή, η Περιφερειακή Σύμβουλος Σοφία Αλυμάρα, ο Α’ Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού Μιχάλης Κουτσάκης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σωτήρης Κοσκολέτος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημ. Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Τάσος Κωνσταντινίδης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ψηφιακής Μετάβασης & Πληροφορικής Ηλίας Τάφας, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Αλέκος Γούλας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας και Υπ. Πολιτισμού του Δήμου Ηλίας Γκρίντζαλης, η Σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Χαρά Δαρσακλή, η Σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Αγγελική Σουρτζή, στελέχη του Δήμου και πλήθος συμπολιτών μας.

Προηγούμενο άρθροΈργα σε Αγία Μαρίνα και άλσος: Μία ακόμη πρόταση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εντάχθηκε στο πρόγραμμα χρηματοδότησης «Α.Τρίτσης» του ΥΠ.ΕΣ.
Επόμενο άρθροΕιδική συνεδρίαση 13 Ιουλίου 2022 – Απολογισμός Δημοτικής Αρχής έτους 2021 – Η τοποθέτηση του Δημάρχου Γιάννη Βούρου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.