Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημ.Συμβουλίου Τετάρτη 11.5.2022 (Ωρα 7 μ.μ.)

  0
  66

  Θ Ε Μ Α : Πρόσκληση σε τακτική Συνεδρίαση Δ.Σ. (10η)

   

  Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 παρ. 1 της ΠΝΠ που κυρώθηκε με το άρθρο 2 του Ν. 4682/2020, της αριθ. 77 καθώς και των προηγούμενων σχετικών εγκυκλίων του ΥΠ.ΕΣ. (στα πλαίσια των ληφθέντων μέτρων για τον περιορισμό της περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού) την 11η Μαΐου 2022, ημέρα  Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς» (Θεσσαλονίκης και Λαχανά-Ν.Φ.) σε τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), όπως ισχύει, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

   

  ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Ενημέρωση επί των χρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων του Δήμου (επανεισαγωγή).
  2. Έγκριση 2ηςαναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2022, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής (επανεισαγωγή).
  3. Ανασυγκρότηση ΔΕΠ και Δ.Σ. 1ηςΣχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης – 2ης Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης.
  4. Έγκριση απαγόρευσης στάθμευσης έμπροσθεν Βρεφονηπιακού Σταθμού επί της οδού Οδυσσέως 2-Νέα Χαλκηδόνα, βάσει της αριθ. 14/2022 απόφασης-εισήγησης της Ε.Π.Ζ..
  5. Έγκριση δέσμευσης θέσης στάθμευσης έμπροσθεν δημοτικού κτιρίου επί της οδού Αγ.Αναργύρων 11-Νέα Χαλκηδόνα, βάσει της αριθ. 28/2022 απόφασης-εισήγησης της Ε.Π.Ζ..

  Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας», στην ιστοσελίδα του Δήμου.

   

                    O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΝΤΑΡΕΛΗΣ

   

  Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση οικ. επιτροπής Τρίτη 10.5.2022 (Ωρα 9.30 π.μ.)
  Επόμενο άρθροΠρόσκληση για τα Εγκαίνια του αναβαθμισμένου δημοτικού αθλητικού χώρου με νέο συνθετικό χλοοτάπητα στη Νέα Φιλαδέλφεια
  Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.