Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Δράση εθελοντικής δεντροφύτευσης – Ας φυτέψουμε παρέα!

0

Δελτίο Τύπου

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Δράση εθελοντικής δεντροφύτευσης – Ας φυτέψουμε παρέα!

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) και στα πλαίσια του προγράμματος «Life Terra», διοργανώνει εκδήλωση εθελοντικής δεντροφύτευσης – «Ας φυτέψουμε παρέα»!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 στις 12:00 το μεσημέρι, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολικού Γυμναστηρίου «Απόστολος Κόντος» (Θεσσαλονίκης & Βυτίνης) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην δράση πρόκειται να συμμετάσχουν μαθητές του 3ου και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας καθώς και του 2ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας!

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. στη Νέα Φιλαδέλφεια, 13 Μαΐου 2022
Επόμενο άρθρο2022: Έτος Μικρασιατικού Ελληνισμού – εκδηλώσεις Μαΐου Μουσείου Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου» Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.