«Ανακοίνωση – πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων εθελοντών της κοινωνικής δράσης Δωρεάν Υποβολής Φορολογικών Δηλώσεων»

0

Σύμφωνα με την περ. γ’ της παρ. 3 του άρθρου 214 του Ν. 3463/06, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας –  Νέας Χαλκηδόνας, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της Κοινωνικής Πολιτικής, προσκαλεί όσους εθελοντές επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην κοινωνική δράση της Δωρεάν Υποβολής Φορολογικών Δηλώσεων για οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Σκοπός της δράσης είναι η σύνταξη και υποβολή φορολογικών δηλώσεων από εξειδικευμένους επαγγελματίες για τους δικαιούχους των Κοινωνικών Δομών και δημότες/κατοίκους με χαμηλό εισόδημα  του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Εθελοντές δύνανται να είναι όσοι πολίτες διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος λογιστή/φοροτεχνικού, αντίγραφο της οποίας θα καταθέτουν μαζί με την συνημμένη αίτηση μέχρι την Τετάρτη 25 Μαΐου 2021 και ώρα 14.00, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση tm_koinpolitikis@dimosfx.gr, είτε αυτοπροσώπως στο δημοτικό κτίριο επί της οδού Αχαρνών 464 & Αγίων Αναργύρων, Νέα Χαλκηδόνα, ισόγειο, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης στην τηλεφωνική γραμμή 210-2532047 (εσωτερικό 001, υπεύθυνη κα Ζ.Παλλιούδη).

Διαβάστε σχετικά και εδώ

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση τακτικής συνεδρίασης οικ. επιτροπής 25.5.2022 (Ωρα 9.30 π.μ.)
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας τίμησε την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.